Yerel Basında Bugün (14.05.2012)

Yerel Basında Bugün (14.05.2012)
14.05.2012
658
A+
A-

14.05.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Büyükşehir ramazanda 22 bin kişilik iftar verecek”

Büyükşehir Belediyesi Ramazan’da düzenlenecek iftar yemekleri için hizmet alımı ihalesi açılıyor. Yapımı yeni tamamlanan Orhan Cami Meydanı bu yıl Ramazan etkinliklerinin merkezi olacak.

ADAPOSTASI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini gezen Büyükşehir Belediye bürokratları Sakarya’nın hızla geliştiğini söylediler

“Sakarya hızla gelişmiş”

Büyükşehir Belediye Başkanları buluşması programı kapsamında Sakarya’ya gelen Büyükşehir bürokratları, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri inceledi.

ANADOLU

“En az 3 üniversite şart”

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Sakarya Şubesi (TÜMSİAD), Tüm Bilim İnsanları ve Akademisyenler Derneği (TUBİAD) yönetim kurulu üyeleriyle toplantıda bir araya geldi.

BİZİMSAKARYA

Milletvekilleri aylar önce Başbakan Erdoğan’a aktaracaklarını söylemişti ancak,

“O başardı”

Adapazarı Şekere Fabrikası sorunu nihayet Başbakan R. Tayyip Erdoğan’a aktarıldı. Aylardır iktidar milletvekilleri tarafından Başbakan’a taşınması beklenilen konuda diyalog kanalını oluşturan isim Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik oldu.

SAKARYAHALK

“Cadı avı”

Geçtiğimiz hafta manşetten ‘İşte Fişlenenler’ başlığı adı altında yayınladığımız haberin yankıları sürüyor. Son olarak TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, ‘Balyoz Darbe Plan Ek Delil klasöründe yer alan ve Sakarya’da yüzlerce kişinin irticai, sakıncalı bölücü olarak fişlenmesiyle ilgili tam anlamıyla bir cadı avı yapılmıştır’ dedi. Üstün ayrıca Balyoz Darbe Planı Ek iddianamesinde yer alan ve Sakarya’da irticai, sakıncalı ve bölücü olarak fişlenen kişilerin Savcılıklara şikâyetçi olmalarını ve herkesin bu duruma tepki göstermesi gerektiğini söyledi.

YENİGÜN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, YENİGÜN’e açıkladı

“Metropol ilçeler için 200 bin nüfus lazım”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Büyükşehir Yasası kapsamında gündeme gelen metropol ilçeler için, 200 bin nüfus olması gerektiğini belirterek, ‘Bu kadar ilçe bulmak zor’ dedi.

YENİHABER

“Randevu işkencesi”

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde endokrin ve gastroentroloji için ne internetle ne de telefonla randevu alınabiliyor. Yine MR ve tomografi için 10 günden önce sıra almak zor.

YENİSAKARYA

“Şeker için kader günü”

APEK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya’nın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Rize’deki sunumunun ardından, gözler bugün Ankara’da yaşanacak gelişmelere çevrildi.

14.05.2012 MA

 
658 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.