Yerel Basında Bugün (14.04.2012)

Yerel Basında Bugün (14.04.2012)
14.04.2012
442
A+
A-

14.04.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün

“Türkiye yakın karanlık tarihiyle hesaplaşıyor!”

Ayhan Sefer Üstün: ‘Türkiye geçmişindeki karanlık tarihiyle hesaplaşıyor. Bir dönem ordunun gücünü arkasına alan şakşakçılar ve millet düşmanları bugün hesaplarını millete verecekler’ dedi.

ADAPOSTASI

Sakaryalı kadınlar Ankara ziyaretinde adeta gövde gösterisi yaptılar

“Bakan mest oldu!”

Sakaryalı kadınların güç birliği yaparak sorunlarına sahip çıkmaları Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’i hem şaşırttı, hem sevindirdi.

ANADOLU

“Arap turist heyecanı”

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen çalıştayda konuşan Vali Mustafa Büyük, ‘Sakarya’da turizm konusunda özellikle konaklama tesisleri konusunda halen eksiklerimiz var. Bu açıdan Sapanca’da yeni tesislerin hayata geçirilmesi çalışması önemli” dedi.

BİZİMSAKARYA

“Konaklamada eksiğimiz var!”

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen çalıştayda konuşan Sakarya Valisi Mustafa Büyük, ‘Sakarya’da turizm konusunda özellikle konaklama tesisleri konusunda halen eksiklerimiz var. Bu açıdan Sapanca’da yeni tesislerin hayata geçirilmesi çalışması önemli’ dedi.

SAKARYAHALK

“Facebook cezası”

Hendek ilçesinde, avladığı şahinin fotoğrafını sosyal paylaşım sitelerinde paylaşan bir kişiye, Sakarya Orman ve Su İşleri Müdürlüğü ekiplerince 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu’nun ilgili maddeleri uyarınca 946 lirası idari para cezası, 9 bin 600 lirası tazminat olmak üzere toplam 10 bin 546 lira ceza kesildi. Orman ve Su İşleri Müdürlüğü ekiplerini harekete geçiren ise bir ihbar e-maili.

YENİGÜN

“Olur mu olur!”

İl Özel İdaresi’nin bulunduğu hastane karşısındaki arazi, 400 yataklı hastane binasının bitimine az bir süre kala kıymete binince, buraya iş merkezi yapılması gündeme geldi.

YENİHABER

“5 yıldızlı 3 yeni otel”

Sapanca’ya 5 yıldızlı 3 yeni otel yapılacak. Yanık’ta 18 milyon TL’ye inşa edilecek 400 yataklı ilk otelin ihalesi yapıldı. İtalyan Kampı ve Mahmudiye’ye yapılacak oteller içinde ihale yakında.

YENİSAKARYA

“Vatandaşın hukuk zaferi”

SEDAŞ’ın, elektrik faturalarında kayıp-kaçak bedelinin iadesine ilişkin Tüketici Hakem Heyeti kararına yaptığı bir itiraz daha reddedildi.

 
442 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.