Yerel Basında Bugün (14.03.2012)

Yerel Basında Bugün (14.03.2012)
14.03.2012
423
A+
A-

14.03.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Fuhuş oteline şok baskın!”

Ahlak Büro Amirliği Düzenlediği şok baskında 3 kadın ile kadınları pazarladığı öne sürülen bir kişiyi gözaltına aldı. Adliye’ye sevk edilen yabancı uyruklu üç kadın sınır dışı edilecek.

ADAPOSTASI

Katil zanlısı adam öldürmek suçundan hapis yattığı ve izinli olduğu belirlendi

“Bir günde 2 kişiyi katletti”

Bagaj içinde ölü bulunan Akyazılı Uğur Başkan’ın katil zanlısının eski hükümlü Özkan Tahnan olduğu ve aynı gün bir başka Akyazılı genç olan Hakan Serti’de öldürdüğü ortaya çıktı.

ANADOLU

Üstün: TÜVASAŞ arazisini şehrin faydasına sunacağız

“TÜVASAŞ Ferizli’ye”

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, TÜVASAŞ’ın Ferizli ilçesine taşınmasının ardından arazisini şehrin faydasına sunmak istediklerini söyledi.

BİZİMSAKARYA

Milletvekili Üstün’ün yaptığı açıklama TÜVASAŞ çalışanlarını tedirgin etti

“Malumun ilanı mı?”

Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, TÜVASAŞ’ın Ferizli ilçesine taşınması ile ilgili başlattıkları çalışmanın, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın bilgisi dahilinde yapıldığını ima etti.

SAKARYAHALK

“Sorun büyüyor”

Hendek İkramiye Köyü’nde yeni faaliyete başlayan su fabrikasının nakliye işi iki kooperatifi karşı karşıya getirdi. Geçtiğimiz hafta da, yolu tırlarla kapatarak, diğer firmanın araçlarının geçmişe izin vermeyen İkramiye Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri dün yine eylem yaptı.

YENİGÜN

Bagaj cinayetinin sırrı çözülürken, bir yaralı ile bir ceset daha bulundu

“Akyazı’da şok!”

İzmit Derince’de otomobilin bagajında ölü olarak bulunan Akyazılı Uğur Başkan’ın ardından Tekirdağ’da da yine, Akyazılı olan Hakan Sert ölü bulundu. Polis, Başkan ve Sert’i öldüren katil zanlısı arkadaşları Özkan T’ yi İstanbul’da yakaladı. Cinayetler Akyazı’da şok etkisi yarattı.

YENİHABER

Çocuk denilecek yaşta evlendirildi, hayatı karardı, şimdi hastanede

“Çok korkunç iddialar”

16 yaşında Söğütlü’ye gelin gelen Ankaralı S.B’nin başına gelmeyen kalmadı. İddiaya göre kayınpederi tecavüz etti, kayınvalidesi kızgın demirle işkence yaptı. S.B koruma altına alındı.

YENİSAKARYA

“TÜVASAŞ gidici”

Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün , ‘TÜVASAŞ’ı dünya markası haline getirmek, arazisini de şehrin faydasına sunmak istiyoruz’ dedi.

14/03/2012 MA

 
423 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.