Yerel Basında Bugün (14.01.2012)

Yerel Basında Bugün (14.01.2012)
14.01.2012
470
A+
A-

14.01.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler

ADAPAZARI

“Güvenli kentler”

Büyükşehir Belediye Başkanları, gündemdeki konuları değerlendirerek, görüş alışverişinde bulunmak üzere İstanbul’da bir araya geldiler. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’da katıldı.

“SESOB’tan projeye destek”

SESOB Başkanı Hasan Alişan, Adapazarı Tren Garı’nın Entegre Toplu Taşıma Projesi kapsamında Arifiye’ye taşınmasının ve hafif raylı sistemin hayata geçirilecek olmasının İl’e ayrı bir hava ve heyecan getireceğini söyledi.

ANADOLU

Başkan İnci, çalışmasının karşılığını aldı

“İnci parladı”

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, özel bir şirket tarafından 21 ilde yaptırılan kamuoyu araştırmasında en başarılı Belediye Başkanları arasında seçildi. Bu büyük başarıya laik görülen İnci’nin tüm Belediyelere de örnek olması bekleniyor.

ADAPOSTASI

Bir yanda Fiskobirlik seçimleri, öte yanda Sakaryaspor maçı var.

“Giresun çıkarması”

Sakaryalıların kalbi bugün adeta Giresun’da atacak. Nedeni ise, Sakaryaspor Giresunspor ile mücadele ederken, aynı saatlerde Sakaryalı Lütfü Bayraktar Fiskobirlik Başkanlığı için yarışacak.

BİZİM SAKARYA

New Holland&Case traktörleri Erenler’de üretilecek

“Bin 500 kişiye iş”

Dünya ünlü New Holland&Case traktröleri 2013’ten itibaren Erenler’de üretilecek. Bin 500 kişiye iş verecek olan fabrika için Bekirpaşa’da 250 dönüm arazi satın alındı.

SAKARYA HALK

“SGK’dan uyarı”

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Kenan Tandoğan, yeşil kartlı ve hiçbir sağlık güvencesi olmayan kişilerin 1 Ocak’tan itibaren Genel Sağlık Sigortası kapsamı altına alındığını söyleyerek, gelir testi yaptırılması konusunda uyarıda bulundu.

SAKARYA YENİGÜN

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sakarya’ya kazandırdı

“Türk Traktör geliyor”

Türkiye’nin traktör sanayisindeki dev kuruluşu olan Türk Traktör, Ankara Etimesgut’taki fabrikasını Erenler Bekirpaşa’ya taşıyor. Sakarya için otomotiv dünyasının dev yatırımı olacak fabrika, kısa sürede kurulacak.

SAKARYA YENİHABER

Kocaeli yoğun bakım yatak kapasitesinde de bizden önce

“Komşu farkı”

Kocaeli ile Sakarya arasında yoğun bakım yatak kapasiteleri açısından da uçurumlar bulunuyor. Kocaeli’nde 2 bin 900 kişiye, Sakarya’da 6 bin 900 kişiye bir yoğun bakım yatağı düşüyor.

YENİ SAKARYA

“Korku okulu”

Kalorifer arıza nedeniyle günlerce yanmadı, çocuklar üşüdü, hastalandı. Tepkiler üzerine onarılan kazan yakıldığı ilk gün patladı. Çocuklar ölümden döndü.

 

Z.S.

 

 



470 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.