Yerel Basında Bugün ( 14 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 14 Şubat 2018)
14.02.2018
574
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

SAĞLIĞIN DURUMU İYİ DEĞİL

Türk Kadınları Birliği’nin ziyaretinde konuşan SEAH Başhekimi Mehmet Akif Çakar, ‘Acil Serviste yoğunluk olarak hastanemiz 7’inci sırada. Hizmet homojen dağılmıyor. Aslında normal bir şey değil. Sakarya’da sağlığın iyi olmadığını gösteren bir şey’ dedi.

 

ADA POSTASI

KARASU’DA CİNAYET

Karasu’da iddiaya göre, 6 arkadaşın tehdit kavgasından Hakan A. Hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Bıçakla dehşet saçan zanlı Cengiz Y.  gözaltına alındı.

 

BİZİM SAKARYA

SAKARYA İÇİN SINAV GÜNÜ

Eklem romatizması tedavisi için gittiği hastanede kan kanseri teşhisi konulan 18 yaşındaki Utku Akçay’a uygun ilik bulunabilmesi için bugün gün boyunca, AKM önünde kan örneği alınacak.

 

SAKARYA HALK

ÖNCE İNSAN

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen Kentsel Tasarım Semineri’nde davetlilere hitap eden Büyükşehir Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Bakanımız şehirlerin insanın aynası olduğunu ifade etti. Bizim belediyeciliğimize yön veren yegane unsur da insandır’ diye konuştu.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘TEK DERDİMİZ SAKARYA’

Türk-iş Başkanı Ergün Atalay’ı ziyaret eden Başkan Toçoğlu, tek dertlerinin Sakarya olduğunu belirterek, ‘Birlikte çalışmaya üretmeye devam edeceğiz. Enerjimizi Sakarya için harcayarak şehrimizi geleceğe hazırlayacağız’ dedi.

 

YENİ SAKARYA 

TEK ERDİMİZ SAKARYA

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, ‘Sakarya birlikteliğiyle örnek bir şehir olarak göze çarpıyor. Bizim tek derdimiz Sakarya. Birlikte çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz’ dedi.
574 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.