Yerel Basında Bugün ( 14 Mart 2018)

Yerel Basında Bugün ( 14 Mart 2018)
14.03.2018
608
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ESNAF İSYANA BAĞLADI

Akyazı’da bir araya gelen esnaf odaları adeta isyan etti. Akyazı’yı hiçbir milletvekilinin temsil etmediğini söyleyen esnaf odası temsilcileri, Akyazı Yüksekokulu’nun kapanmaması için kendi başlarına hareket etme kararı aldı.

 

ADA POSTASI

ÇİFTLİK BANK’A EL KONULDU!

Taraklı’ da büyük bir açılış ile ulusal basında günlerce yer alan ‘Çiftlik Bank’ın mavi yumurta tesisleri Taraklı şubesine Geyve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tedbir amaçlı el konuldu.

BİZİM SAKARYA 

 

LOKOMATİF ŞEHİR SAKARYA OLACAK!

Anadolubank ev sahipliği ile Best Western Premier Hotel’ de gerçekleştirilen ‘Anadolu’da Ekonomi Buluşmaları’ programında Sakarya’yı anlatan Mahmut Kösemusul, iddialı değerlendirmeler yaptı.

 

SAKARYA HALK

OTOMOTİV ŞEHRİ İÇİN HEDEFE YAKLAŞIYORUZ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ‘Anadolu Ekonomi Buluşmaları’ programında Sakarya’yı anlattı. Kösemusul, ‘ Karasu Limanı ve Karadeniz’den dünyaya açılarak milli üretimler ve otomotiv şehri Sakarya hedefimize hızla yaklaşıyoruz’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

CAMİLİ’YE BELEDİYE ELİ

Adapazarı Belediyesi yönetim kadrosu önceki gün 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Ziyarette mahallenin alt ve üst yapısının yanı sıra sokaklar gezilerek sorunlar yerinde tespit edildi.

 

SAKARYA YENİGÜN

AKYAZI MYO KAPANIYOR MU?

Akyazı esnaflarının oluşturduğu 8 meslek odasının başkanı Sakarya Üniversitesi Akyazı Meslek Yüksekokulu’nun (MYO) kapatılan bölümlerinin yerine açılacak 4 okulun kabul edilmemesi üzerine yaptıkları açıklamada, ‘Akyazı MYO kapanıyor mu? Bunu bilmek istiyoruz’ dediler.

 

 YENİ SAKARYA 

DEPREME HAZIR DEĞİLİZ

İMO Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, olası bir depremde tehlike arz edecek 7 bin civarında bina olduğunu söyleyerek, ’Potansiyel bir tehlike önümüzde duruyor ve biz hiçbir şey yapmıyoruz’ dedi.
608 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.