Yerel Basında Bugün (14 Ağustos 2017)

Yerel Basında Bugün (14 Ağustos 2017)
14.08.2017
1.573
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

 ‘Ya Tamam, Ya Devam’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, kamu çalışanları ve emeklilerine 2018 ve 2019 yıllarında yapılacak zam artışıyla ilgili teklifini bugün açıklayacak.

 

 ADAPOSTASI

‘Her şey Huzur İçin’

Sakarya’da 116 polis ile ‘Huzurlu Mekanlar’ uygulaması yapıldı. Uygulamada; araması olan 6 şahıs yakalandı, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 1800’e yakın kaçak içki bandrolü ele geçirildi.

 

BİZİM SAKARYA

 ‘Sahte İçki Tehlikesi !’

Sakarya polisinin son denetimlerinde, ölümlere ve organ kayıplarına yol açan sahte içki gerçeği bir kez daha gözler önüne serildi. Bir işyerinde , bin 800’e yakın kaçak içki bandrolü bulundu.

 

SAKARYAHALK

‘Yeni Enerji Bayrak Değişimiyle Sağlanacak

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşkilatlarda köklü değişim olacak sözlerini değerlendirdi. Bayrak değişiminin partiye yeni bir enerji getireceğini söyleyen Üstün, “Büyük hedeflerimiz var” dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘Seçim Heyecanı !’

Sakarya’da iş dünyasının yer aldığı Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsalarının seçimlerinin 1 Ekim ile 30 Kasım arasında yapılacak olması komite ve meclise girmek isteyen üyeleri heyecanlandırdı.

 

SAKARYA YENİHABER

’Bölgeye Hitap Edecek’

Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, Yazı İşleri Müdürümüz Şener Sak’ın sorularını cevaplandırırken Aladüzü’nde inşa edilecek bin yataklı hastaneyi bölge hastanesi olarak planladıklarını söyledi

 

YENİ SAKARYA

‘Acarlar artık bir Doğa Senfonisi’

Sakarya Karasu Kaymakamlığı ve Karasu Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Küçük Ölçekli  Altyapı Mali Destek Programı kapsamında, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nda sunulan  “Acarlar Bir Doğa Senfonisi Oluyor” projesi tamamlanarak ziyaretçilerin hizmetine girdi.
1.573 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.