Yerel Basında Bugün (13.12.2012)

Yerel Basında Bugün (13.12.2012)
13.12.2012
478
A+
A-

13.12.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Engin Özkoç’tan Başabakan’a tek soru!”

Engin Özkoç verdiği soru önergesinde, “Atama bekleyen öğretmenlerle görüşebilmek için ayıracak 5 dakikanız yok mu?” diye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sordu.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Ana muhalefet partisi CHP, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri’ne sahip çıkarken İktidar Partisi Milletvekillerini ağır eleştiri yağmuruna tuttu

“Sağlıkta tansiyon yükseliyor”

ADAPOSTASI

‘Sağlıkta deprem yaşanıyor’ tartışmasına Ecevit Keleş’de katıldı.

“CHP Sekretere sahip çıktı”

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya’da sağlıkta deprem var diyen Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri’ne sahip çıkarken, Ayhan Sefer Üstün’ü de açıklamalarından dolayı eleştirdi.

BİZİMSAKARYA

‘Enkaz devraldım’ açıklamasının yol açtığı travma geçecek gibi değil.

“Sağlık durulmuyor”

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Küçükyılmaz’ın, ‘Enkaz devraldım’ açıklamasından sonra, şehrin birinci gündem maddesi haline gelen Sakarya sağlık teşkilatındaki çalkantılar devam ediyor.

SAKARYAHALK

“Saatlik tarife geliyor”

SEDAŞ İcra Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven fatura ödemelerinin 1 Ocak tarihi itibariyle SEPAŞ’a yapılacağını söyledi. Güven ayrıca elektrik satışlarında aylık faturalar yerine GSM sistemi gibi saatlik tarifelerin uygulanacağı bir sistem üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

 

YENİGÜN

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş de, sağlık için tepkili konuştu

“Sağlık bir enkaz”

CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya’da sağlıkta yaşanan sorunlara değinirken, “Sağlık resmen bir enkaz halinde. Biri çıkıp sağlıkta kralın çıplak olduğunu söyledi, bir tek Silivri’ye göndermedikleri kaldı’ dedi.

YENİHABER

Başbakan’ın talimatını dinleyen yok.

“Hastalar randevu alamıyor”

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde endokrinoloji, gastroenteroloji, nefroloji polikliniklerine randevu almak neredeyse imkansız. Göz de ise ancak 2 hafta sonrasına randevu veriliyor.

YENİSAKARYA

Yeniden hasar tespiti yapılacak binaları zorlu test bekliyor.

“Yıkımdan kaçış yok”

Marmara depreminden sonra orta hasarlı raporu verilen ve güçlendirme yapıldığı halde ruhsat alınamadığı söylenen binalarda bir kez daha yapılacak hasar tespitinin sonucu pek değiştirmeyeceği ifade edildi.

13.12.2012 A.T.


478 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.