Yerel Basında Bugün (13.12.2011)

Yerel Basında Bugün (13.12.2011)
13.12.2011
436
A+
A-

13 Aralık 2011 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Toçoğlu topa tuttu!”

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, Sakarya’da CHP’li bazı gazetecilerin gazetecilik adı altında ideolojik faaliyet yürüttüklerini belirtti.

ADAPOSTASI

Dev yatırımlarla Sakarya’nın su ve enerji güvenliği garanti altına alınacak.

“100 yıl su sorunu olmayacak! ”

Sakarya Su Ve Kanalizasyon idaresi (SASKİ) Başkanı Rüstem Keleş 2 milyon nüfusa göre planlanan ve 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacak projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

ANADOLU

“ SASTOP’ dan orta hasar kararına tam destek!”

Orta hasarlı binalar konusunda yapılan uygulamaya destek veren SASTOP,” Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve ekibine, 11 yıllık duygusallık döneminden sonra yasaları uygulaması nedeniyle kutluyoruz”  açıklaması yaptı.

BİZİM SAKARYA

“Ulaşımda düzen değişikliği”

Büyükşehir Meclisi önemli kararlar aldı. ”Ulaşımda Toplulaştırma Projesi” onaylandı. Meclisin aldığı bir diğer önemli kararda Atatürk Parkının kullanımına ilişkin oldu.

SAKARYAHALK

Belediye Belediyesi Meclis Toplantısı’nda konuşan Toçoğlu sert çıktı.

“Orta hasarlıları YI-KA-CA-ĞIZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçğlu, Belediye Meclis Toplantısı’nda sert açıklamalarda bulundu. Orta hasarlı binalar konusunda kendilerini eleştirenlere tepki gösteren Toçoğlu, yıkım kararının kesinlikle uygulanacağını söyledi. Meclis toplantısında ayrıca ulaşım alanında şirket kurulması için Belediye Başkanı’na ve encümene yetki verildi.

YENİGÜN

Büyükşehir, toplu taşımacılıkta söz sahibi olmak için şirket kuracak.

“Dolmuş devri bitiyor!”

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin dünkü toplantısında halka daha kaliteli ve ucuz ulaşım sağlanması amacıyla kurulması planlanan Ulaşım A.Ş için karar çıktı. Böylelikle artık dolmuş taksi, minibüs ve halk otobüsü kalmayacak.

YENİHABER

Gürpınar bu kez de Zeki Toçoğlu’ nun hedefinde

“Başkanda suçladı”

Bir süredir bazı gazetecilerin hedefinde olan İMO Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ı bu kez Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu meclis toplantısında suçladı.

YENİ SAKARYA

“Randevu uyarısı”

Sakaryalılar dün Merkezi Hasta Randevu Sistemi ile tanıştı. Bundan böyle sağlık kuruluşlarından randevu almak için 182 numaralı telefonu arayacağız. Sistem geçişine bir süre daha internetten sıra verilecek.

13/12/2011 – HG

 
436 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.