Yerel Basında Bugün (13.06.2013)

Yerel Basında Bugün (13.06.2013)
13.06.2013
524
A+
A-

13.06.2013 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sürücülerin kurallara uymaları yönünde harekete geçti.

“Cemaate trafik kural dersi”

ADAPOSTASI

“İlahiyat Fakültesi Kampüse taşınıyor”

Ozanlar’da bulunan SAÜ İlahiyat Fakültesi Esentepe Kampüsüne taşınıyor. Üniversite yönetimi kampüse taşınma kararı aldığı fakülte için proje ihalesine çıkmaya hazırlanıyor. Çalışmanın sonunda merkezdeki tüm fakülteler kampüs çatısı altına toplanacak.

BİZİMSAKARYA

Fahri Trafik Müfettişleri’nin kestiği cezalar araç sahiplerini isyan ettirmeye başladı

“Araç sahipleri bunaldı!”

Sakarya’da sayıları 276’yı bulan Fahri Trafik Müfettişleri’nin kestiği trafik cezaları araç sahiplerinin canına tak etmeye başladı. Cezalar insafsızlık ve yıkım olarak değerlendiriliyor.

SAKARYAHALK

“Asıl sorumlu siyasilerdir”

MHP İl Başkanı Levent Bülbül dün düzenlediği basın toplantısında Gezi Park’ta yaşanan olaylara değindi. Bülbül, Gezi Parkı’nda halkın AK Partiye karşı ciddi tepkisi olduğunu belirterek “AK Parti’nin politikalarından bıkan vatandaşlar, Gezi parkı’nda demokratik sınırlar içerisinde tepkisini ortaya koyuyor” dedi.

YENİGÜN

Karasu’nun eski MHP’li, yeni AK Parti’li Belediye Başkanı İspiroğlu

“Vicdanın rahat!”

Başbakan Erdoğan’ın AK Partiye davet edip, bizzat rozetini taktığı Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, “Zor şartlar altında hizmet ettim, ama MHP’den ilgi görmedim. AK Partiye geçişim nedeniyle de vicdanım rahat dedi.

YENİHABER

Atatürk Stadı’nda on binlerce kişi coşkuyla izledi

“Türkçe’nin gücü”

Dünyanın dört bir yanındaki Türk okullarında öğrenim gören çocukların katılımıyla Atatürk Stadı’nda muhteşem bir Türkçe gecesi yaşandı. On binlerce kişi Sakarya Türküsü’yle coştu.

YENİSAKARYA

“Olimpiyat coşkusu”

Türkçe Olimpiyatları Sakarya Şenliği 27 ülkeden 190 öğrencinin şiir, şarkı ve halk oyunlarıyla gerçekleşti. Şenliği yaklaşık 40 bin kişi izlerken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Türkçe Olimpiyatları’nı bir mucize olarak değerlendirdi

13.06.2013 – A.T.

 
524 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.