Yerel Basında Bugün (13.06.2012)

13.06.2012

13.06.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“25 bin TL’lik ödül aileye umut oldu”

Emniyet Genel Müdürlüğünün kayıp çocukların bulunmasında koyduğu ödül, 6 yıldır çocukları kayıp olan aileye umut oldu. Çocukları kayıp olan aile çocuklarını bulana 40 bin dolar ve daire verecek.

ADAPOSTASI

60 bin nüfuslu Yenikent Başbakan’ı heyecanla bekliyor

“Yenikent’in son şansı”

Nüfusu 60 bini aşan Yenikent’in ilçe olma yolundaki son şansı, Başbakan’ın Cuma günü Camili’den başlayacak Sakarya ziyaret. Yenikentliler bu şansı iyi değerlendirmek istiyor.

ANADOLU

“Vekiller çiftçinin kararını değerlendirdi”

Pancar üreticisinin şeker fabrikasının satışı ile ilgili verdiği evet kararı şehirde geniş yankı bulurken, iktidar ve muhalefet partisi Milletvekilleri çiftçinin kararını ve fabrikanın geldiği süreci değerlendirdi.

BİZİMSAKARYA

“Erdoğan hazırlığı”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 15 Haziran Cuma günü 19 tesisin açılışını gerçekleştirmek için Sakarya’da olacak.

SAKARYAHALK

“Çember daralıyor”

Cinsel istismarda bulunduğu 14 yaşındaki öğrencisini kaçıran öğretmene yardım ettikleri öne sürülen ağabeyi ve yengesinin de aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı. Öğretmen ve öğrencinin bulunması için güvenlik güçleri çalışmalarını sürdürüyor.

YENİGÜN

Yeni eğitim sistemi uygulamasının, ilimizdeki ana hatları belirleniyor

“Okullar aynı sistem!”

Adapazarı’ndaki mevcut ilköğretim okulları, 4+4+4 eğitim sistemi kapsamında yine eskiden olduğu gibi, ilköğretim ve ortaokul olarak hizmet verecekler.

YENİHABER

60 bin nüfuslu Yenikent Başbakan’ı heyecanla bekliyor

“Yenikent’in son şansı”

Nüfusu 60 bini aşan Yenikent’in ilçe olma yolundaki son şansı, Başbakan’ın Cuma günü Camili’den başlayacak Sakarya ziyareti. Yenikentliler bu şansı iyi değerlendirmek istiyor.

YENİSAKARYA

“Odalar didik didik”

Sakarya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’nde denetimlerini sürdüren müfettişler, birliğe bağlı 72 odanın hesaplılarını da mercek altına aldı.

13.06.2012 MA