Yerel Basında Bugün (13.04.2012)

Yerel Basında Bugün (13.04.2012)
13.04.2012
759
A+
A-

13.04.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Savaş: Güvenli katlı binalar yapılmalıdır”

Sakarya Müteahhitler Birliği Kadir Savaş: ‘Biz yıllardır kat izniyle ilgili görüşmelerimizi beyan ettik ve ısrarlı bir şekilde çok katlı güvenilir binaların inşa edilebileceğini savunduk’ dedi.

ADAPOSTASI

Kahpe teröre Sakarya olarak 125’nci şehidimizi verdik

“Lanet olsun!”

Son şehidimiz Şırnak Uludere’de şehit düşen Karapürçek’li Uzman Çavuş Caner Kesimal oldu. Şehidimiz cenazesi Rize Ardeşen’de toprağa verilecek.

BİZİMSAKARYA

“Yüreğimiz acıyor”

Şırnak’ın Uludere ilçesinde hainlerle girdiği çatışmada şehit düşen Karapürçekli Caner Kesimal, son olarak annesiyle konuştu: ‘Anne operasyona çıkıyoruz’ Şırnak’ın Uludere ilçesinde terör örgütü caner mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Caner Kesimal’ın Karapürçek’teki baba evine şehit ateşi düştü.

SAKARYAHALK

“Acımız büyük”

Şırnak Uludere’de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Caner Kesimal’ın baba evinde hüzün var. Türkiye – Irak sınır hattında bulunan Yemişli köyü yakınlarındaki üs bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Kesimal’ın Karapürçek İlçesinde ki Mesudiye köyünde yaşayan ailesine acı haberi, Sakarya Jandarma Alay Komutanı Adnan Arslan, Kaymakam Haktan Gökçekuyu ve askeri yetkililer verdi.

YENİGÜN

AK Parti Grubu, son toplantısında kesin bir karara varamadı

“Kotaya erteleme”

Adapazarı Şeker Fabrikasının kota sorununu çözmek için hazırlanan yasa tasarısına, ilgili bakanlıklardan olumlu görüş alındı.

YENİHABER

“Yüreğimiz yandı”

Şırnak’ta şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Caner Kesimal’ın Karapürçekte’ki baba ocağına ateş düştü. Kesimal’ın şehit düşmeden önce annesiyle telefonla görüştüğü ortaya çıktı.

YENİSAKARYA

Müteahhitler, Dağdibi’ndeki projeyi emsal gösteriyor

“Kat sayısında Fi-Yapı atağı!”

Sakarya Müteahhitler Birliği, Fi-Yapı’nın üniversite-konut-yaşam alanları projesindeki çok katlı yapılara verilen imar izninin, diğer ada ve bölgeler de uygulaması gerektiğini bildirdi.

13.04.2012 MA


759 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.