Yerel Basında Bugün (13.01.2012)

Yerel Basında Bugün (13.01.2012)
13.01.2012
556
A+
A-

13.01.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Çek hapsi kaldırıldı”

Çek Kanunu’nda değişiklik yapılmasını öngören yasa tasarısı TBMM Adalet Komisyonu’nda kabul edildi. Tasarıya göre karşılıksız çekte hapis cezası yerine 10 yıllık çek kullanma yasağı getiriliyor.

ADAPOSTASI

“SESOB’tan projeye destek”

SESOB Başkanı Hasan Alişan, Adapazarı Tren Garı’nın Entegre Toplu Taşıma Projesi kapsamında Arifiye’ye taşınmasının ve hafif raylı sistemin hayata geçirilecek olmasının İl’e ayrı bir hava ve heyecan getireceğini söyledi.

ANADOLU

“Sedaş haksız kazanç peşinde mi?”

Birçok kurum ve kuruluşlarımız gibi özelleştirme kapsamından nasibini alan SEDAŞ; vatandaştan resmen hakkı olmayan paraları ısrarla tahsil etmeye devam ediyor. Evimize gelen faturalarımızda sadece 26 TL olan bir tüketim bedelinin 47 TL olarak tahsil edilmesi soygun değil de nedir?

BİZİM SAKARYA

“Afiyet olsun beyler”

Şeker Fabrikasını ziyaret eden Sakarya’daki Ziraat Odaları başkanları APEK ve Fabrika yönetimiyle yemekte bir araya geldi. Yemeğin bilgi alışverişi gerçekleştirme için düzenlediği açıklandı.

SAKARYA HALK

Ziraat Odalarının başkanları, Şeker Fabrikasına destek verdi.

“Etle tırnak gibiyiz”

Ziraat Odaları başkanları, Adapazarı Şeker Fabrikası’nı ziyaret ederek, fabrikanın içinde bulunduğu sıkıntılar hakkında Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK) ve fabrika yönetiminden bilgi aldı.

SAKARYA YENİGÜN

Kösemusul, 31. Meslek Komitesi Toplantısı’nda müjdeyi vermişti.

“Dev yatırım Erenler’e”

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul’un 3 bin 500 kişiye iş imkanı getireceğini ama nereye yapılacağını açıklamadığı için ikinci otomobil fabrikasının, Karasu’da değil, Erenler’de olacağı öğrenildi.

SAKARYA YENİHABER

AKP’li Ayhan Sefer Üstün kotanın arttırılması için yasa teklifini hazırlıyor

“Şeker’e yeni umut”

Milletvekili Üstün Şeker Fabrikası’nın kota sorunun çözülmesi için hazırladığı kanun teklifini diğer Sakarya milletvekilinin imzalarıyla TBMM Başkanlığı’na verecek.

YENİ SAKARYA

AK Parti milletvekillerinin sessizliği nedeniyle yaşanan karamsar tablo değişiyor mu?

“Şeker sürprizi”

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’nin  Adapazarı Şeker Fabrikası’nın kotasının arttırılmasına ilişkin yeni bir yasa taslağı hazırladığı ve bu kez diğer milletvekillerinden destek aldığı öne sürülüyor.

13/01/2012 – Z.S.

 

 

 
556 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.