Yerel Basında Bugün ( 13 Nisan 2018)

13.04.2018
699
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

EVLADI YAŞINDAKİ ENGELLİ KIZA TECAVÜZ ETMİŞ

Kocaali’de 27 yaşındaki zihinsel engelli Gülfidan  D.’ ye  tecavüz ederek hamile bırakan 56 yaşındaki Kerim G., tutuklanarak Ferizli Cezaevine gönderildi.

ADA POSTASI

SAKARYA HUZURSUZ

Avrupa Birliği uyum süreci çalışmaları ülkemizde gerçekleşiyor. Ancak yaşlı ve bakıma ihtiyacı olan insanlarımız huzurevi bulmakta sıkıntı yaşıyor. Ülke genelinde huzurevlerinin yetersiz olmasının en büyük kanıtı Sakarya.

BİZİM SAKARYA 

EĞİTİM-SEN’DEN VELİLERE ÇAĞRI

Eğitim-Sen Sakarya Şubesi, velilere, ortaöğretime geçiş sistemini birlikte durdurma çağrısı yaptı. Çağrıda, sorunun sadece 8’inci sınıf öğrenci velilerinin değil, tüm toplumun sorunu olduğu kaydedildi.

SAKARYA HALK

TOÇOĞLU 1 NUMARA

Sosyal, Politik, Stratejik Araştırmalar ve Bağımsız Araştırma Kuruluşu olan ORC Şirketi, ‘2019 Yerel Seçim Değerlendirmesi ve Büyükşehir’ konulu araştırmasını dün yayınlandı. AK Partili Büyükşehir Belediyeleri arasında Başkan Zeki Toçoğlu 1’inci çıktı.

SAKARYA YENİ HABER

ALANCUMA İSYANDA

ESK Sakarya Kombinası’ nın taşınacağı Alancuma’da vatandaşlar tepkili. Çöplüğün ve hayvan pazarının yanına ESK’nın taşınmasının yanlış olacağını belirten bölge sakinleri gerekirse imza toplayacaklarını söyledi.

SAKARYA YENİGÜN

‘SİSTEMİ DURDURABİLİRİZ!’

Eğitim-Sen Sakarya Şubesi TEOG yerine getirilen liselere geçiş sınavıyla öğrenci alımına yönelik yeni sistem için tüm velilere çağrıda bulunarak, ‘Telafisi mümkün olmayan bu sistemi hep birlikte durdurabiliriz’ açıklamasında bulundu.

 

 

YENİ SAKARYA 

SAKARYA ÖZ KÜLTÜRÜ GELECEĞE AKTARILACAK

Sakarya Genel Kültür Derneği Türkmen ve Manavların tarihini anlatan 4 kitap hazırladı. Dernek Başkanı Kırık, Sakarya’nın öz kültürünün gelecek nesillere aktarılması için çalıştıklarını söyledi.
699 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.