Yerel Basında Bugün (13 Ağustos 2017)

Yerel Basında Bugün (13 Ağustos 2017)
13.08.2017
833
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

 ‘Saatlerce Beklediler’

Yerli Kocaeli’nde Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı inşaatında sondaj makinesinin devrilmesi sonucu dün Ankara-İzmit arası tüm tren seferleri durduruldu. Kaza nedeniyle Arifiye  YHT Garı’ndan dan tren seferleri yapılamadı. Arıza uzun süre giderilemeyince yolcular otobüslerle yollarına devam etmek zorunda kaldı.

 

ADAPOSTASI

‘İhracat  Karasu’dan Başlıyor’

Türkiye’den ilk fındık ihracatı 24 Ağustos’ta Karasu’dan yapılacak. İlçede hazırlıklar başladı. İstanbul Fındık ve Mamulleri İhracat Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Gören, Karasu’nun önemli bir bölge olduğunu söyledi.

 

BİZİM SAKARYA

‘Öğrencilere Yurt Önerisi’

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Üniversitesi’ne kayıt yaptıracak öğrencilere ilk yıl evde barınmak yerine yurtta kalmalarını önerdi.

 

SAKARYAHALK

‘Enerjisi Olan Arkadaşlar Lazım’

AK Parti teşkilatlarında köklü bir değişim olacağını her fırsatta dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Isparta’dan yine teşkilatlara önemli mesajlar verdi. Erdoğan, “Bize donanımı, heyecanı, enerjisi olan yol arkadaşları lazım. Safları sıklaştırarak yola devam edeceğiz”dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘AK Parti’de Sessizlik !’

AK Parti Sakarya Teşkilatı’nda ilçe kongrelerine sayılı günler kala nedense sessizlik hakim. Ne ilçe başkanlıklarına, ne de il başkanlığına aday olduğunu açıklayan isimler yok denecek kadar az.

 

SAKARYA YENİHABER

’Başkan’ın İsyanı’

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer Kültür ve Turizm Bakanlığının bir haftadır ilimizde inceleme yapan heyete verilen yemekte, göl kıyısındaki kısıtlamalarına tepki göstererek SİT uygulamasının kaldırılmasını istedi.

 

 

YENİ SAKARYA

‘Ayı Tehlikesine Fotokapan’

Hendek Dikmen Mahallesinde fındık ve meyve bahçelerine kadar inen ayılar tedirginliğe yol açtı.Vatandaşların korkulu rüyası haline gelen ayılar için bölgeye fotokapanlar yerleştirilerek tedbir alındı.
833 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.