Yerel Basında Bugün (12.12.2011)

Yerel Basında Bugün (12.12.2011)
12.12.2011
520
A+
A-

12 Aralık 2011 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

SP Genel Başkanı Sakarya 4.Olağan İl Kongresi’nde konuştu

“Kamalak: Şeker kotası için adresiniz belli ”Milli Görüş””

Kamalak: “Şeker Fabrikanızda kotanızın düşük seviyede olduğunu biliyorum. Fabrikanızın tam olarak çalışmasını istiyorsanız adres belli; Milli Görüş” dedi.

ADAPOSTASI

Hendek’te engelliler için artık engel kalmadı

“Ali İnci klasiği ”

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ilçede özel olarak dizayn edilen ışıklı ve eğimli kaldırımlarla engellilerin yardıma ihtiyaç duymadan gezmelerine imkan sağladı.

ANADOLU

Eğitimciler Birliği Sendikası AKM önünde Anayasa değişikliği ile kabul edilen memurlara toplu sözleşme hakkının yasallaşması ile ilgili basın açıklaması yaptı

“ Şike yasasını bırak, öğretmenine bak!”

Sendikanın Mevzuat Sekreteri : “TBMM şikeye indirim yasasını bir günde geçirirken 2,5 milyon kamu görevlisi, aileleri ve emekliler ile birlikte 15 milyon insanımızı ilgilendiren toplu sözleşme aylardır yasalaşmayı bekliyor.

BİZİM SAKARYA

“Yardımlaşmayı öğrettiler”

Büyükşehir Belediyesi, 7 yardım tırının ardından Van’a şimdi kışlık giysilerden oluşan 1 tır yardım malzemesi gönderdi. Çocuk Kulubü üyelerinin katkılarıyla toplanan kullanılmamış kışlık giysilerin her birinin cebinde Sakaryalı çocuklardan Vanlı akranlarına anlamlı mektup var.

SAKARYAHALK

Belediye Başkanı Ali İnci ardı ardında hayata geçirdiği projeleriyle ilçesini tüm Türkiye’ye örnek yaptı

“Hendek’te engel yok!”

Hendek Belediyesi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, 11 kilometre uzunluğunda görme engelli kaldırımı yaptı. Şu ana kadar dağıtılan 2 bin 466 adet engelli aracıyla engelli vatandaşların sosyal ve ekonomik hayata katılması sağlandı.

SAKARYA YENİGÜN

Orta hasarlı konutun yıkılmasını isteyen vatandaş mahkemeye koşuyor

“60 kişi durdurma istedi”

Sakarya’da, orta hasarlı binaların yıkılmadan önce elektrik ve suyunun kesilmesi çalışmaları sürerken, 60 bina sahibi yıkımların durdurulması için mahkemeye dava açtı.

YENİHABER

Cemal Kamacı Büyükşehir’i bir kez daha sert şekilde eleştirdi

“Reklam değil hizmet yapın”

AKP’nin dün yapılan Serdivan Kongresi’ne yine Cemal Kamacı damgasını vurdu. Milletvekillerinin görevini iyi yapamadıklarını söyleyen Kamacı, belediye başkanlarına da en iyi reklamın yapılacağı mesajı verdi.

YENİ SAKARYA

“Kamacı acı söyledi”

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi Cemal Kamacı, Serdivan İlçe Kongresi’nde teşkilat başkanlarına, milletvekillerine ve belediye başkanlarına verdi veriştirdi.

12/12/2011 – HG


520 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.