Yerel Basında Bugün (12.10.2012)

Yerel Basında Bugün (12.10.2012)
12.10.2012
510
A+
A-

12.10.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Trafik canavarına emniyetten geçit yok”

Emniyet Müdürlüğü trafik Denetleme Şube Müdürlüğü denetimlerde 66 sürücünün alkollü olarak araç kullanırken tespit edildiği açıklandı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Erenler İlçesi’nde Halk-İş Sendikası iş salığı ve güvenliği ile sendikacılık konusunda yeni yasa beklentilerini konuştular.

“Sendikacılıkta yeni argüman talebi”

ADAPOSTASI

“Hangisi doğru”

Adrese dayalı kayıt sisteminde yanlış ve yanıltıcı beyanlarda bulunulduğu okul önlerinde ki servis araçlarının güzergâhıyla apaçık ortada. Milli Eğitim, okula bildirilen adresin mi yoksa servisçilere verilen adresin mi doğru olduğunu araştırmalı.

BİZİMSAKARYA

“Şeker düştü”

Kentin önemli kuruluşlarından biri olan Adapazarı Şeker Fabrikası kalesi düştü. Kota sorununu aşamayan Fabrika resmen finans kuruluşu Bank Asya’ya devredildi. APEK Başkanı Aya, dün fabrika çalışanlarıyla vedalaştı.

SAKARYAHALK

“80 gün sonra raylı sistemle tanışacağız”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, hafif raylı sistemin bir aksilik olmazsa yılbaşından itibaren vatandaşların hizmetinde olacağını belirtti. Ak Parti Arifiye İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Eğer bir aksilik olmazsa yılbaşından itibaren iki raylı sistem aracımızla, istasyon duraklarımızla Arifiye-Adapazarı arasında vatandaşlarımıza kaliteli ulaşım hizmeti vereceğiz’ dedi.

YENİGÜN

Ak Parti İlçe Danışma Meclisi’nde yapılan hizmetler anlatıldı

‘İmara katkı verin’

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: ‘Düzgün imarlaşma, şehirlerimizin kalitesini artırır ve daha yaşanabilir bir kent hedefimize bizi yaklaştırır. Bu nedenle herkesin imara yönelik katkılarını bekliyoruz’ dedi.

YENİHABER

Depremden bu yana prefabrikte oturan ihtiyaç sahiplerine sıcak yuva

“Yoksula 384 konut”

Adapazarı Kaymakamlığına bugün veda eden Akın Yılmaz, Dernekkırı ve Alancuma prefabriklerinde 13 yıldır oturan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Korucuk’ta 384 konut yaptırıldığını söyledi.

YENİSAKARYA

Başkan Toçoğlu’ndan adaylık sorununa net yanıt:

‘Yapacak daha çok işim var’

Toçoğlu, ‘Vekillerin, Bakanlar’ın adaylığından söz ediliyor, siz aday mısınız?’ sorusu üzerine ‘Buna Genel Merkez kara verir’ dedi ve ekledi: ‘Sakarya’da daha yapacak çok işimiz var’

12.10.2012 MA


510 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.