Yerel Basında Bugün (12.09.2012)

Yerel Basında Bugün (12.09.2012)
12.09.2012
517
A+
A-

12.09.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Yurt Gerginliği!”

Belediye  yetkililerinin ruhsatsız olarak faaliyet yaptıkları iddia edilen öğrenci yurtlarını mühürlemek istemesi üzerine gerginlik yaşandı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya Öğrenci Servisleri Odası Başkanı Cevat Demir; “Zamda özel okulların servis ücretleri farklı olmalıydı”

“Servisler Sorumluluğunu Bilsin”

Sakarya Öğrenci Servisleri Odası Başkanı Cevat Demir servis şoförlerini: “ trafik ve hizmet şartı mevzuatı kurallarına uyun!..”

ADAPOSTASI

“Fındık 4.5 Lira”

Fındık alımına başlayan FİSKOBİRLİK, sabah teslim edilen fındığın bedelini öğleden sonra ödüyor. Altı yıl aradan sonra fındık alımına başlayan kurumun şubelerinde hareketli günler başladı.

BİZİMSAKARYA

Sakarya gündeminden bir anda düşen Karasu TİGEM işletmesinin akıbeti merak ediliyor;

“TİGEM Ne Oldu?”

30yıllığına kiraya verilecek olan tarım ve hayvancılığın merkezi konumundaki Karasu TİGEM işletmesinin ihale süreci sır oldu. Proje sunan firmaların açıklanmadığı TİGEM, muhalefetin peşkeş iddiaları gölgesinde atıl durumda bekletiliyor.

SAKARYAHALK

“Aday Olamıyorlar”

Yerel seçimler için belediye başkanlıklarına aday olmayı düşünen milletvekillerine kötü haber Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Başbakan Erdoğan’ın belediye başkan adaylıkları için milletvekilliğinden ayrılmayı düşünen vekiller nedeniyle TBMM’de eksiklik olacağını ve bu durumun da Anayasa değişikliğinde sıkıntıya yol açacağı gerekçesiyle 5-6 isim dışında hiçbir vekile izin verilmeyeceği öğrenildi.

YENİGÜN

Eş zamanlı operasyon ile 21 zanlı, gözetim altına alındı;

“Polisten Çete Baskını!”

Sakarya Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekiplerinin, dün sabah gerçekleştirdiği operasyon ile çek-senet tahsilatı, tehdit ve uyuşturucu işi yaptığı öne sürülen çete mensubu 21 zanlı gözetim altına alındı.
YENİHABER

Eğitim-Araştırmadaki sağlık skandalını göremediler;

“Skandala Örtbas!”

Dün “Olmaz Böyle Şey” başlığıyla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan bir sağlık skandalını dile getirdik. Ancak ne hastane yönetiminden, ne Sağlık Müdürlüğü’nden ses çıktı.

12/09/2012 – YC


517 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.