Yerel Basında Bugün (12.07.2012)

Yerel Basında Bugün (12.07.2012)
12.07.2012
489
A+
A-

12.07.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Çamyolu Mahallesi’ne 9 kilometrelik hat!”

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, ‘Yılsonuna kadar tamamlamayı planladığımız çalışma kapsamında 9 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşüyoruz’ dedi.

ADAPOSTASI

“Engelliler Ali Bektaş’a böyle seslendi”

Adapazarı Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş’ın yaptığı: ‘Engellileri gerekirse özel araçlarla biz alırız’ açıklamasına engellilerden cevap geldi.

ANADOLU

Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş’ın ‘Şehirde ne kadar engelli var ki? Yolda kalan engelli varsa telefon etsinler alırız’ açıklamasına Adapazarı Sakatlar Derneği Başkanı ve yönetiminden tepki gecikmedi.

“Numaranı ver Başkan!

Dernek Başkanı Sadettin Yılmaz, ‘Şehirde 30 bin engelli var, 6 bin 500’ü üye. Sen telefon numaranı bana ver Başkan, bende üyelerime dağıtayım’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“MARKA cevap verdi”

Bizim Sakarya Gazetesinin açık mektupla, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Erkan Ayan’a yönelttiği 6 soruya, MARKA yetkilileri kurumun resmi web sitesinde bulunan reklamlarla verdi.

SAKARYAHALK

Arifiye Karasu Demiryolu Projesi çürük zemin nedeniyle durma noktasına geldi

“Zemin şoku”

Bölgenin en büyük projelerinden biri olan Arifiye-Karasu demiryolu hattı çalışmaları devam ederken, hattın bazı bölümlerindeki çalışmalar ise zemindeki sorunlar ve maliyet arttırıcı yöntemler nedeniyle durma noktasına geldi.

YENİGÜN

Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu üreticiyi uyardı.

“Fındığınızı satmayın”

Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, fındık fiyatlarının 5 lira olmasını talep ettiklerini belirtirken, ‘Şu anda 3.7 lira olan fındık fiyatı, ürün bol olduğu için düşüşe geçebilir. Bu nedenle üreticimiz Ekim ayına kadar fındığını satmasın’ dedi.

YENİHABER

Emlakçılar: Yeni yasayla hangi binaların yıkılıp yıkılmayacağı belirlenmeli

“Kentsel dönüşüm şart”

Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Selçuk Başak, ‘Kentsel dönüşüm derhal hayata geçirilmeli. Evini satacak olan satamıyor. Ev alacak olan da alamıyor’ dedi.

YENİSAKARYA

“Yoğun bakıma son kurban”

1960’ın Türkiye Amatör Şampiyonu Yıldırımspor’un kaptanı İsmail Baylav, geçirdiği kalp krizi sonrasında hastanelerde yer olmadığı için sevk edildiği Gebze’de yaşamını yitirdi.

12.07.2012 MA

 
489 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.