Yerel Basında Bugün (12.05.2013)

Yerel Basında Bugün (12.05.2013)
12.05.2013
465
A+
A-

12.05.2013 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

İşitme engelliler için okul olmayınca anne 2 çocuğunu yatılı olarak komşu İl’e göndererek evlat hasreti çekiyor

“Annem sözüne hasretim”

Sakarya’da İşitme Engelliler Okulu olmadığı için bir anne iki evladını yatılı olarak Kocaeli’ne gönderiyor. Evlat hasreti çeken anne Fatma Saroğlu Sakarya’da Engelli Eğitim Okulu açılmasını istiyor

ADAPOSTASI

“MHP’de çatlak!”

Karasu Belediyesi’nin MHP’li Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun yarın yapılacak Doğalgaz temel atma törenine parti il yönetimini davet etmediği konuşuluyor. Davetiye krizi İspiroğlu’nun AK Partiye geçeceği söylentilerini yeniden alevlendirdi.

BİZİMSAKARYA

“Özkoç’tan ilginç iddia”

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, “ABD Suriye’ye çıkartma yaparsa, Türkiye’de asker gönderecek. “Analar ağlamasın diyenler, çocuklarımızı Suriye’ye yollayacak’ dedi.

SAKARYAHALK

Uncuoğlu, operasyonla ilgili ilk kez konuştu

“Vebal altındalar”

Gündemi meşgul eden ve çok sayıda tutuklamanın bulunduğu’Beton Operasyonu’ konusunda AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ilk kez konuştu: “Bunu yapanlar çok büyük bir vebal altındalar. 3-5 kuruş gelir elde etme kaygısıyla bu işlere girmenin hiçbir iyi yanı yok”

YENİGÜN

Kendiside inşaat mühendisi olan AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu’dan sert çıkış

“Bu bir gaflettir!”

İlimizde beton numunelerinde usulsüzlük yapıldığı iddasıyla gerçekleşen operasyonu değerlendiren AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, inşaat mühendislerine çok sert çıktı.

YENİHABER

AKP’li Başkan Uncuoğlu 14 kişinin tutuklandığı 10 kişinin de arandığı beton operasyonuyla ilgili konuştu

“Bunun telafisi yok”

Beton operasyonunu değerlendiren AKP’İl Başkanı Recep Uncuoğlu, bir inşaat mühendisi olarak durumdan bir hayli üzüntü duyduğunu ifade ederek, “Yapılan bu usulsüzlüğün telafisi yok” dedi.

YENİSAKARYA

“İlin eksiği fuar alanı”

AK Parti tarafından düzenlenen Kent Ekonomileri Forumu’nda, Sakarya’nın en büyük eksiğinin “Uluslararası fuar alanı ve kongre merkezi” olduğu sonucuna varıldı. Forumda ikinci sırayı, entegre lojistik merkezi kurulması aldı.

12.05.2013- A.T.


465 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.