Yerel Basında Bugün (12.05.2012)

Yerel Basında Bugün (12.05.2012)
12.05.2012
445
A+
A-

12.05.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Taraklı’ da şehit polise büyük vefa”

2004’te Alifuatpaşa teren yolu hemzemin geçitte meydana gelen trafik kazasında şehit düşen polis Fatih Esin Ertürk’ün annesi Elveda Ertürk ve Taraklı Atatürk İlköğretim okulunda her gün öğrencilere yardımcı olan Hatice Değirmencioğlu Taraklı Kaymakamlığı tarafından ‘Yılın Annesi’ olarak belirlendi.

ADAPOSTASI

Sınav dönemindeki stres ortamı öğrencilerin yaşamını alt üst ediyor

“Sınav kâbus oldu!”

Sakarya’da YGS’ye giren ve LYS’ye hazırlanan öğrencilere sınav kaygılarının belirlenmesi için yapılan ankette kaygı verici sonuçlar ortaya çıktı.

ANADOLU

“Engelliler evi projesi”

Sakarya Engelliler Yardımlaşma Derneği tarafından Orman Park’ta düzenlenen kahvaltıya siyasal partileri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, işadamları, engelli aileleri ve dernek üyeleri katıldılar. Dernek Başkanı Bülent Dik , ‘Engelliler Evi Projesi’ni tanıttı.

BİZİMSAKARYA

“Vatandaşın sözü geçmez, Kaymakamın gücü yetmez”

Sivil toplum kuruluşları, yöre halkı ve halta devlet yöneticilerinin karşı çıkmasına rağmen Karasu Darıçayırı’na Çimento Fabrikası kuruluyor. Paralı Köyü’nü ziyaret eden Karasu Kaymakamı’nın sözleri acı gerçeğin itirafıydı : ‘Çimento fabrikasını durdurmaya yetkim ve gücüm yetmez’.

SAKARYAHALK

“Ünlü iş adamına gözaltı”

Sapancalı İşadamı Bilgin Özkaynak gözaltına alındı. 9 ilde eş zamanlı yapılan operasyonlarda Özkaynak’ın Sapanca’daki çiftliğinde de arama yapıldı. Sapanca’da çiftliği bulunan Marmaris Marinalarının sahibi işadamı Bilgin Özkaynak’ın da yer aldığı şüphelilerin evlerinde ele geçirilen çok sayıda askeri belge, casusluk ihtimali de dâhil çok yönlü incelemeye alındı

YENİGÜN

Yılların ihmalinin sonucu, hastanelerde hastalara yer yok

“Sağlıkta büyük ayıp!”

Sakarya’da bulunan devlet hastanelerindeki yataklar, hastalara yetmemeye başladı. Hastalar, bu nedenle her gün başka illerdeki hastanelere sevk ediliyor.

YENİHABER

Yeni Müdür Murat Alemdar, yönetimde kapsamlı bir revizyona gitti

“Sağlık karıştı”

Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Dr . Murat Alemdar, ilk iş olarak 3 yardımcısına “Sizinle çalışmak istemiyorum” dedi. Sağlık camiası bu haberle karıştı.

YENİSAKARYA

Banka krediyi kesti, kota yasası gecikti, yönetim çözüm arıyor

“Başbakana gitti!”

APEK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya, kota yasa teklifinin bir an önce TBMM gündemine getirilmesini sağlamak amacıyla, Başbakan Erdoğan’ın katılacağı AK Parti Rize Kongresi’ne gidiyor.

 
445 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.