Yerel Basında Bugün (12.04.2012)

Yerel Basında Bugün (12.04.2012)
12.04.2012
458
A+
A-

12.04.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Göl risk altında”

Prof. Dr. Akın Önalp: Sapanca Gölü gelecekte kullanılmayacak duruma gelecek. Bunun için Sakarya’nın alternative içme suyu kaynakları bulması son stratejik” dedi.

ADAPOSTASI

Sendika yüzde 14 artış istedi, işveren yüzde 4,5’ta direnince anlaşma sağlanamadı

“Goodyear’da grev var!”

Lastik İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Suat Güzel, toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşmazlıkla sonuçlanması üzerine Salı günü işyerlerine Grev kararı asılacağını açıkladı.

ANADOLU

“Ortaya çıkan rantı kim paylaşacak!”

Büyükşehir Belediyesi’nin Fi-Yapı’ya çok katlı yapılaşmasına izni vermesini eleştiren İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüsnü Gürpınar, ‘İnsanların elinden üç liraya toplanan tarlaların imara açıldıktan sonra 15 lira olmasının rantını kim paylaşacak? Orta da bir rant varsa, bu rant tarla sahiplerinin olmalıdır’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“MHP’de iddialı aday”

İlçe başkanları ve parti tabanının desteğini arkasına aldığını belirten Mehmet Erdoğan, 22 Nisan Pazar günü yapılacak MHP İl Kongresi’ne resmen adaylığını açıkladı. Erdoğan’a partinin ağır toplarından Hamdi Kılıçarslan ve Yüksel Ayanoğlu da destek verdi.

SAKARYAHALK

“Kararı delege verecek”

22 Nisan’da gerçekleştirilecek olan MHP İl Kongresi öncesinde Orhan Ünver’den sonra Mehmet Erdoğan da başkan adayı olduğunu açıkladı.

YENİGÜN

Yenikent’te 26 dönümlük arazi üzerine sosyal tesisleriyle yapılacak

“Valilik yanına çarşı!”

Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim birimlerinden Camili’de, Valilik binası yanındaki 26 dönümlük arazi üzerine bölgeye hayat verecek ‘Çarşı’ niteliğindeki alış-veriş merkezini yapmak için harekete geçti.

YENİHABER

Meclis Başkanı Yıldırım: kirletici sanayiyi Sakarya’ya kesinlikle sokmayız

“Sanayi uyarısı”

İl Genel Meclis Başkanı Oktay Yıldırım, İstanbul sanayisine adres gösterilen Sakarya’nın kirletici sanayiden korunması gerektiğini bildirdi.

Gazetemizi ziyaret eden

YENİSAKARYA

“Grev kararı”

Lastik-İş Sendikası ile lastik işverenleri arasında  sürdürülen, Goodyear’ın Adapazarı Fabrikası’nın da yer aldığı toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden sonuç alınamadı.

12.4.2012 MA


458 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.