Yerel Basında Bugün (12.01.2012)

Yerel Basında Bugün (12.01.2012)
12.01.2012
638
A+
A-

12.01.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler

ADAPAZARI

“Şükür’ün vekilliği düşer mi?”

Futbol dünyasının rekorlar adamı Sakaryalı Hakan Şükür siyasete AK Parti İstanbul Milletvekili olarak girmişti. Bir TV kanalında yorumculuk yapması kamuoyundan büyük eleştiri alıyor.

ADAPOSTASI

“Kösemusul’dan yatırım müjdesi”

SATSO 31’inci Meslek Komitesi tarafından SATSO Sosyal Tesisi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Mahmut Kösemusul, önemli bir otomotiv markasının Sakarya’da yatırım yapma kararı aldığını söyledi.

ANADOLU

“Yerli otomobil üretme hedefi”

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Başkan recep Tayyip Erdoğan’ın yerli otomobil üretme hayaline ortak olmak istediklerini söyledi.

BİZİM SAKARYA

“Tramvay Geliyor”

Büyükşehir Belediyesi “Entegre Toplu Taşıma Projesi” kapsamında ilk somut adımı atmaya hazırlanıyor. Adapazarı Tren Garı ile yeni terminal arasına hafif raylı sistem döşenecek.

SAKARYA HALK

“Tuvalet rezaleti”

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Kampüsünde muayene olmak için polikliniklere gelen vatandaşlar, tuvaleti kullanmak isteyince korkunç bir manzara ile karşılaşıyor.

SAKARYA YENİGÜN

250 kişiye iş imkanı sağlayacak 150 milyon dolarlık proje

“Karasu’ya yatırım”

Türkiye’de henüz hiçbir ilde bulunmayan Araç Test İstasyonu’nun Karasu’ya kurulması için, ciddi gelişmeler var. Tesiste 250 kişiye de iş imkanı sunulacak.

SAKARYA YENİHABER

Bölge Adliye Mahkemesi, Adliye Sarayı ve baro binasını bir arada toplayacak proje

“Adalet Kampüsü geliyor ”

Milletvekili Ali İhsan Yavuz, şehir merkezinde Bölge Adliye Mahkemesi ve Adliye Sarayı ile baro binasının bir arada bulunduğu bir kompleks inşaatına Adalet Bakanlığı’nın da sıcak baktığını söyledi.

YENİ SAKARYA

“Hastanede sorun var”

TOKİ, 400 yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi binasının kabulünü taşeron firma işçilerinin kaldığı iki lojman yıkılmadığı için yapmıyor

12/01/2012 – Z.S.

 

 
638 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.