Yerel Basında Bugün (12 Mart 2018)

Yerel Basında Bugün (12 Mart 2018)
12.03.2018
643
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

COŞKULU KONGRE

Partisinin 6. Olağan İl Kongresi’nde vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 yılda Sakarya’ya 19 katrilyon liralık yatırım yaptıklarını ifade etti. Erdoğan Şehir Hastanesi ve 2. Devlet Üniversitesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

ADA POSTASI

REKOR OY İSTEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da katıldığı Ak Parti 6. Olağan İl Kongresi’nde büyük coşku hakimdi. Sakarya Spor Salonu’nu dolduran binlerce kişi, Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu.

BİZİM SAKARYA 

BİTMEYEN COŞKU

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Sakarya’ya her gelişinde olduğu gibi on binler karşıladı.

 

SAKARYA HALK

SİZLERDEN REKOR BEKLİYORUM

Sakarya Ak Parti’nin her zaman destekçisi oldu.

 

SAKARYA YENİ HABER

SAKARYA’DAN REKOR İSTEDİ

Partisinin kongresine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,’ 2019’da önce mahalli seçimlerde ardından da Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Sakarya’dan rekor çıkarmamız gereken oy var. Buna hazır mıyız’ dedi.

 

SAKARYA YENİ GÜN

HEP BERABER HUZURLUYUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilimizde coşkulu kalabalık karşısında bir kez daha huzur bulurken, 2. Devlet Üniversitesi, bin yataklı Şehir Hastanesi, Karasu Demiryolu ve YHT müjdesiyle bize de huzur verip 2019 seçimleri için rekor oy isteğinde bulundu.

 

YENİ SAKARYA 

SAKARYA HEP YANIMIZDAYDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, il kongresi için geldiği ilimizde, ‘Sakarya bize her zaman destek oldu. Ahde vefasını gösterdi. 2019’da rekor destek bekliyorum’ dedi.

 

 
643 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.