Yerel Basında Bugün (11.09.2012)

Yerel Basında Bugün (11.09.2012)
11.09.2012
461
A+
A-

11.09.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Zeki Toçoğlu: Orta hasarlı binalar konusunda ilçe belediyeleri sorumludur

“Tehlikenin farkında mısınz?”

Başkan Zeki Toçoğlu: ‘Büyükşehir Belediyesi olarak bize ait olan bir arsayı orta hasarlı bina sahiplerine konut yapılması amacı ile TOKİ’ye verdik. 1-2 güne kadar bu konutların şartlarını açıklayacağız’ dedi.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi dün toplanarak 25 maddeyi, 20 dakikada görüşerek karara bağladı

“Jet Meclis’ten 25 onay”

ADAPOSTASI

Orta hasarlı bina sorunu 13 yıl sonra çözülecek gibi;

“Bakanlık el attı süreç hızlandı”

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan önce, yıkım tarihinin ardından Kentsel Dönüşüm Müdürlükleri’nin kurulacağı açıklandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’da TOKİ’ye konut yapılması için bedelsiz arsa verildiğini, satış şartlarının bir iki gün içerisinde açıklanacağını söyledi.

BİZİMSAKARYA

“Santral isyanı”

Söğütlü’ye kurulması planlanan doğalgaz çevrim santrali bölge halkını ayaklandırdı. Beylikışla köyünde ziraat odaları ve köylüler eylem planı toplantısı yaptı. Toplantıya muhalefet vekilleri de destek verdi.

SAKARYAHALK

“Orta hasarlılara çözüm”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, orta hasarlı binalarda oturan vatandaşların tehlikenin farkında olmadıklarını dile getirerek vatandaşları olası bir tehlikeye karşı uyarırken; TOKİ tarafından orta hasarlı bina sahiplerine yönelik yapılacak olan 466 konutla ilgili kesin bilgileri Çarşamba günü kamuoyuna açıklayacağını söyledi.

YENİGÜN

Konutu yıkılacaklara verilecek konutların şartları yarın açıklanacak

“Yıkılacak”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, orta hasarlı binalarda oturan vatandaşların tehlikenin farkında olmadıklarını belirterek, ‘Ne olursa olsun bu binaları yıkmak zorundayız’ dedi.

YENİHABER

Oğlu hemşireyle tartıştı diye ameliyatlı kadını eve gönderdiler

“Olmaz böyle şey!”

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Cuma günü akşamı ameliyat olan 69 yaşındaki Sabahat Kaçar isimli kadın, oğlu hemşireyle tartıştı diye zorla sedye üzerinde ambulansla taburcu edildi.

YENİSAKARYA

“Dönüşüm sarkacak”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Bakan Erdoğan Bayraktar’ın ‘Ekim’de başlayacak’ dediği yıkımlar için, ‘Tespit yapılmadı, neyi yıkacaksınız’ dedi.

11.09.2012 MA

 
461 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.