Yerel Basında Bugün (11.04.2012)

Yerel Basında Bugün (11.04.2012)
11.04.2012
747
A+
A-

11.04.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’ten önemli açıklamalar

“Sakarya’nın 100 yılı garantiye alınacak”

Rüstem Keleş ‘Sapanca Gölü’nde geleceğe yönelik tehlikelerden dolayı alternatif içme suyu projeleri geliştiriyoruz. Akçay ve Ballıkaya Barajları ile Sakarya’nın 100 yıl su ihtiyacı garanti altına alınacak.

ADAPOSTASI

SAÜ Vakfı Lisesi sosyal sorumluluk adına önemli bir çalışma başlattı

“Alkışlar size!”

SAÜ Vakfı Anadolu Lisesi, KANSERDER üyesi olan hastalara kucak açtı. Okul Aile Birliği kanserli hastaların ihtiyaçlarının karşılanması için özel bir bütçe oluşturdu.

ANADOLU

“Fi-Yapı için kim ricacı oldu”

Fi-Yapı’nın ‘çok katlı’ imar isteğine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu geçmişte ‘kabul edilemez’ olarak yaklaşırken, 350 dönümlük alanı imara açarak sosyal donatı alanlarının bile Fi-Yapı’ya bırakacak kadar cömert davranılması akıllara ‘kim ricacı oldu’ sorusunu getirdi.

BİZİMSAKARYA

“Esnaf ikna oldu”

Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafı, kira bedellerinin yüksek olması nedeniyle kepenk kapatarak sürdürdükleri eylemi sonlandırdı. Esnaf toplantıların ardından çözüm beklemeye başladı.

SAKARYAHALK

“Çamyolu’na göz hapsi”

Adapazarı’nda uyuşturucu satıcılarının uğrak yeri haline gelen Çamyolu Mahallesi’nin giriş ve çıkışlarına jandarma tarafından MOBESE kameraları yerleştirildi. 4 ayrı kamera ile mahalle takip altına alınırken, bazı mahalle sakinleri bu durumdan rahatsız.

YENİGÜN

Özellerde katkı payı artınca, kamu hastanelerinin de yükü arttı

“Randevu sıkıntısı!”

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) özel hastanelerde muayene olma ücretinin yüzdesini hastane sınıfa göre yüzde 90’a kadar yükseltmesi, vatandaşların kamu hastanelerine yönelmesine yol açtı. Hal böyle olunca, randevularda günler sonrasına sarkıyor.

YENİHABER

Milli Egemenlik Caddesi’nin girişine minibüsçüler adam dikti

“Trafik kimlere emanet?”

Minibüsçülere tahsis edilen yolun girişinde Minibüsçüler Odası tarafından görevlendirilen kişiler diğer araçların girişine izin vermiyor. Sürücülerle oda görevlileri arasında sert tartışmalar yaşanıyor.

YENİSAKARYA

“3. Yıl mesajı teşkilata”

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, partisinin il yönetimine 3 yıllık hizmetlerini anlattı ve ‘Biz çalışacağız, üreteceğiz ama teşkilat da bunları sahiplenip anlatmalı’ dedi.

11/04/2012 MA

 
747 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.