Yerel Basında Bugün (11.03.2013)

Yerel Basında Bugün (11.03.2013)
11.03.2013
474
A+
A-

11.03.2013 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Maşukiye’de açılması planlanan taş ocağına ihtiyaç olmadığı açıklandı

“Bu kez köylünün isteği oldu”

Kocaeli ve Sakarya’nın içme suyu ihtiyacını karşılayan Sapanca Gölü’nü besleyen ormanlık alanda taş ocağı açma çalışmasından şimdilik vazgeçildi.

ADAPOSTASI

Üstün’den yatırımcı firmaya mesaj

“Santrale karşıyız”

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün Söğütlü ilçesinde kurulması düşünülen Doğalgaz Çevrim Santraline karşı olduklarını ifade ederek, “Biz söylediğimizin arkasındayız. Kurumlarında aynı yönde hassas davranmasını bekliyoruz” dedi.

BİZİMSAKARYA

Tarladaki yol tartışmasında amca, yeğenini bıçaklayarak öldürdü

“Değer miydi dede?”

Kocaali’nin Koğukpelit Köyü’nde 82 yaşındaki Vahit K., tartıştığı yeğenini 55 yaşındaki Ergün K.’yi tek bıçak darbesiyle öldürdü. Tartışmanın tarla meselesinden olduğu belirtildi

SAKARYAHALK

“Yeşil alana imar izni”

Geçtiğimiz hafta manşetten duyurduğumuz Muhtarın isyanı başlıklı haberde, Erenler Belediyesi’nin Kozluk Mahallesi’nde imar planlarında yeşil alan görünen bir araziye yapı izni verildiği ortaya çıkmış, yaşanan bu gelişmenin ardından gözler Erenler Belediyesi’ne çevrilmişti.

YENİGÜN

At ve eşek etinden sonra, şimdi de baharatlı dönerler gündemde

Et değil resmen ot yiyoruz

“Skandal formül!”

Gıdada hileli satışlara bir yenisi daha eklendi. Türkiye’nin konuştuğu at eti skandalının ardından, et ve tavuk dönerleri baharatla şişirilerek vatandaşa yediriliyor. İlimizde bulunan bir baharat firması ’10 kilo etten, 20 kilo köfte ve döner nasıl yapılır’ uygulamalı olarak öğretiyor.

YENİHABER

Çevrim Santrali’ yerini doğru bulmadığını söylemişti

“Üstün’ü takmadılar”

Söğütlü’de kurulacak olan Doğalgaz Çevrim Santrali’nin yerinin doğru olmadığını belirtmesine rağmen AKP Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ü dinleyen olmadı. Santral ÇED onaylı oldu.

YENİSAKARYA

“Adayımız Toçoğlu”

Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışının sakin geçeceğini belirtti. Üstün, birçok kişinin talip olabileceğini ancak fevkalade durum yaşanmazsa Zeki Toçoğlu’nun aday gösterileceğini söyledi.

11.03.2013 – A.T.

 
474 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.