Yerel Basında Bugün (11.03.2012)

Yerel Basında Bugün (11.03.2012)
12.03.2012
482
A+
A-

11.03.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Bakan  Mehdi Eker’den Sakarya’ya 2 müjde!”

Bakan Mehdi Eker, ‘Mera vasfını yitirmiş arazilerin rekreasyon ve park alanı olarak kullanılması için Büyükşehir’e destek vereceğiz. Ayrıca ahırların bir araya toplanması için yapılan çalışmaya da destek olacağız.  Dış mekân süs bitkiciliğinin geliştirilmesi için de destek olacağız’ dedi.

ADAPOSTASI

“Bakan müjde verdi”

TZOB Marmara Bölge Toplantısı’na katılmak amacıyla dün Sakarya’ya gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Büyükşehir Belediye ziyaretlerinde müjde verdi.

ANADOLU

“Dünya’da 1 numara olacağız”

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, tarım sektöründe 2023 hedeflerinin 150 milyar dolarlık yıllık hasıla olduğunu ifade ederek ‘Türkiye 2023’te dünyanın tarım  konusunda en büyük 5 ülkesinden biri olacak. Bunlar uçuk hederler değil. Gerçekçi, hatta mütevazi hedefler’  dedi.

BİZİMSAKARYA

Bu proje Sakarya’yı marka yapar

“Bakandan büyük müjde”

Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin düzenlediği bölge toplantısına katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Sakarya’da dış mekân süs bitkisi yetiştiriciliğiyle ilgili organize sanayi bölgesi oluşturmayı düşündüklerini söyledi.

SAKARYAHALK

Bakan Eker, şehrin tarımının daha etkinleşmesi için projeler hazırladıklarını söyledi

“Sakarya için ü proje!”

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, bir dizi programa katılmak üzere geldiği ilimizde, Sakarya’da tarım sektörünün daha etkin hale getirilmesi için üç konu üzerinde çalıştıklarını kaydetti.

YENİGÜN

Tarım Bakanı Mehdi Eker dün ilimizde uygulayacakları projeleri anlattı”

“Sakarya’ya 3 müjde!”

Tarım Bakanı Mehdi Eker,  dün Valilik binasında yaptığı açıklamalarda, Sakarya için 3 büyük proje geliştirdiklerini söyledi.

YENİHABER

Kotanın arttırılması için hazırlanan yasayla ilgili müjdeyi Bayraktar verdi

“Şeker’e Bakan desteği”

Elmas Otel’de düzenlenen Marmara Bölge Toplantı’nda konuşan TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, Şeker Fabrikası’nın kota sorununu çözecek olan yasa tasarısına Bakan Mehdi Eker’in de destek vereceğini söyledi.

YENİSAKARYA

“Söz yerine umut verdi”

Tarım Bakanı Mehdi Eker, şeker kotası ve TİGEM arazilerine ilişkin beklentilere yarım ağızla karşılık verdi. İki ayrı OSB ve mera sorununa ilişkin çözüm vaadiyle gönlümüzü aldı.

12/03/2012 MA


482 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.