Yerel Basında Bugün (11.01.2012)

Yerel Basında Bugün (11.01.2012)
11.01.2012
490
A+
A-

11.02.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

17 yaşındaki Fransız kız, Türk genciyle evlenebilmek için Müslüman olduf

“Aşkı için din değiştirdi”

17 yaşındaki Fransız Cindy Langard, tanıştığı Akyazılı Aydoğdu ile sözlendi. Cindy Langard söz kesilmesinin ardından kendi isteğiyle Müslüman olmak için Akyazı Müftülüğüne başvurdu

ADAPOSTASI

Sakaryalı Makime Mühendislerinden seçime katılım çağrısı var

“Büyük sınav”

Makine Mühendisleri Kocaeli Şubesi’nin Genel Kurulu 14-15 Ocak tarihlerinde yapılacak. Sakaryalı 5 mühendisin yer aldığı liste oldukça iddialı.

ANADOLU

“Sakarya gelecek vaat eden bir il oldu”

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya’nın deprem korkusunu üzerinden attığını, yatırım alan bir il haline geldiğini ve insanlara iş, aş, eğitim ve gelecek vaat eden bir il konumuna büründüğünü söyledi.

BİZİM SAKARYA

“Açmabaşı Köyü’nde umut”

Banka tarafından yüzde 80’i haczedilen Açmabaşı köyüne ilk satışta alıcı çıkmadı. Muhtar Hoşgör: “Bıraksınlar biz satalım. Adaletsizliğin giderilmesi için BDDK harekete geçmeli”

SAKARYA HALK

“Gidecek mi? Kalacak mı?”

Mili Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, performansı yeterli bulunmayan 54 İl Milli Eğitim Müdürünün yeniden yapılanma çalışmaları çerçevesinde görevlerinden alınacağını söyledi. Görevden alınacak isimlerin birkaç güne kadar netlik kazanması beklenirken, ilimiz Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı’nın görevden alınacak 54 müdür içinde bulunup bulunmadığı merak konusu oldu.

SAKARYA YENİGÜN

Büyükşehir Ulaşım Projesi, tanıtım turuna SATSO’dan başladı.

“İşte beşibiryerde projemiz”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi üst düzey görevlileri, şehiriçi ulaşıma çözüm olması beklenen yeni ulaşım projesini, dün SATSO’da Başkan Mahmut Kösemusul ile Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu’na anlattılar.

SAKARYA YENİHABER

İl yönetimi savaşına kurultay girişimi de eklenince parti hareketlendi

“Farklı hesaplar”

CHP’de delege tespitleri öncesi bir yandan il yönetimi için mücadele sürerken, diğer taraftan kurultay delegeleri kongreyi toplamak için harekete geçti. Özkoç’un gündemi ise tamamen farklı.

YENİ SAKARYA

“İlk sınavında geçer not”

Büyükşehir Belediyesi’nin terminal ve tren garı ile bu bölgeye ulaşımı entegre hale getiren projesi, Belediye Meclisi’nden sonra Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda tanıtıldı ve geçer not aldı.

11.01.2011 – Z.S.

 

 

 
490 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.