Yerel Basında Bugün ( 11 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 11 Şubat 2018)
11.02.2018
668
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

MİLLİ EĞİTİM EL ATTI

‘Ne olacak bu çocukların hali’ başlıklı haberimizin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti. Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, gezici ekipler kurularak bu çocukların tespit edileceğini açıkladı.

 

ADA POSTASI

İHMAL ETMEYİN

İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, ‘Yaşam alışkanlıkları nedeniyle kanser riski taşıyan ve aile öyküsünde genetik yatkınlığı olan bireyler kanser taramalarını ücretsiz hizmet veren KETEM’ lerde yaptırmayı ihmal etmemeli’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

ESNAF İFLAS ENDİŞESİNDE

Deprem riski nedeniyle yıkım kararı alınan, ancak çeşitli gerekçelerle yıkımı ertelenen Belediye İşhanı’nda yıkımın yaz aylarından gerçekleşmesi bekleniyor.

 

SAKARYA HALK

ERZURUM PARÇA KOPARDI SAKARYA BEKLİYOR!

Milli Otomobil üretimi için birçok şehir yarış içine girmişken, dün Erzurum’dan haber geldi. Şehirde faaliyet gösteren bir şirket milli otonun şarj ünitelerini üretecek. Her geçen gün sanayinin geliştiği Sakarya’ya beklenen müjde ne zaman gelecek?

 

SAKARYA YENİ HABER

YÖNETİME YOĞUN TALEP

AKP’de 11 Mart Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak kongre öncesinde il yönetimi için Kılıç’a 400’ün üzerinde isim önerildiği öğrenildi. Başvuran isimlerde aday listesine ekleniyor.

 

 SAKARYA YENİGÜN

AK PARTİ’DE HEYECAN ÜZERİNE HEYECAN

Ak Parti Sakarya İl Teşkilatı Kongresi’ne katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından, yine Mart ayı içerisinde yapılması beklenen İl Gençlik Kolları Kongresi’ne de Başbakan Binali Yıldırım katılacak.

 

YENİ SAKARYA 

KANSERE SAVAŞ!

İl Sağlık Müdürlüğü, sağlıklı bire yaşam tarzını benimseyip, gerekli kontrolleri yaptırarak bir çok kanser türünün önüne geçilebileceğinin altını çiziyor.
668 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.