Yerel Basında Bugün (11 Eylül 2011)

Yerel Basında Bugün (11 Eylül 2011)
11.09.2011
627
A+
A-

 

11 Eylül 2011 Pazar  günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Cumhuriyet Mahallesi Kayın Sokak’ta trajikomik bir uygulama.

“Park etme!”

Büyükşehir Belediyesi Kayın sokakta bulunan “park yapılmaz” levhasının dibine Parkomat koydu. Sürücüler yan yana bulunan park et ve etme uygulamasını görünce soruyorlar : “Hangisi doğru?”

ADAPOSTASI

“Böyle ayıp olur mu? “

872 bin 872 olan Sakarya Nüfusu, Karayollarına göre sadece 391 bin. Adapazarı İlçe sınırlarına Sakarya’nın nüfusu olarak tabelalarda 391 bin gösteren Karayolları, büyük bir ayıba imza atıyor. Bundan daha büyük ayıp ise, durumu senelerdir sadece seyreden şehrimizi yönetenler…
BİZİM SAKARYA

Uyardı, ama dinleyen yok.

“Bilim adamı kime konuştu?”

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, yaklaşık bir ay önce Valilik ve Büyükşehir’e hitaben yaptığı açıklamada, “Şu an 15 bin konutluk depremde yıkılmaya aday bina var” demişti ama henüz hiçbir adım atılmadı.
SAKARYA HALK

“Adapazarı – Karasu duble yolu nihayet”
Yıllardır yapımı devam eden Adapazarı – Karasu duble yolu Ferizli çıkışında Sakarya Nehri üzerinde yapımı devam eden köprü nihayet tamamlanmak üzere. Köprünün tamamlanması ile birlikte yıllardır yapımı devam eden Karasu yolu da bitmiş olacak.

YENİGÜN

Korucuk’ta, alt gelir grubu için 384 konut daha yapılıyor.

“TOKİ’den ucuz konut”
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Korucuk’ta yoksullar için yapılan Vakıfkent Konutları’nın hemen yanında, bu kez alt gelir grubu için 384 konut daha yapmaya başladı.

YENİHABER

“Orta hasarlı binalar ortada kaldı”

Seçimden önce Başbakan Erdoğan’ın talimat vermesinin ardından hazırlanan proje de işe yaramadı; şehirdeki binlerce orta hasarlı bina ortada kaldı.

YENİ SAKARYA

“Yavuz dert dinledi”

AK Parti milletvekillerinin düzenli olarak halkın dertlerini dinlediği programlar serisi devam ediyor. Bu hafta vatandaşı dinleme sırası Ali İhsan Yavuz’daydı.

 

11/09/2011 – Adil Bical
627 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.