Yerel Basında Bugün (10.10.2013)

Yerel Basında Bugün (10.10.2013)
10.10.2013
438
A+
A-

10.10.2013 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

 

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

MHP İl Başkanı Levent Bülbül “ Uncuoğlu neden tepkisiz” diye sordu

“Stad işinde varmısınız?.. Yok musunuz?”

ADAPOSTASI

“Çete davasında karar çıktı”

Temmuz 2009’da gerçekleştirilen operasyonda 7’si tutuklu 40 kişi hakkında açılan davanın ilk duruşması başladı. Davada Akyazı Belediye başkanı yaşar Yazıcı beraat ederken, il eski Emniyet Müdürü Faruk Ünsal 7 ay hapis cezası aldı.

BİZİMSAKARYA

“Velilerin çığlığı!”

Kaynak kitap, yardımcı ders kitabı, her resim dersine 5 liralık karton almaktan bıkan veliler isyan noktasında, “Hani eğitim parasızdı. Çocuklarımızı özel okula verelim daha iyi”

SAKARYAHALK

“Başkanlar başvuruyor”

Yerel seçimlere adım adım yaklaştığımız şu günlerde AK Parti’de mevcut belediye başkanları aday adaylık başvurularında bulunmaya devam ediyor. Pamukova’da Başkan Keser’in de yarın başvurmasıyla birlikte 9 ilçede mevcut başkanlar başvuru yapmış olacak, 7 ilçede ise başvuru yapılmadı

YENİGÜN

3 bin konutluk şehir kuruyorlar. Belediyenin de, valiliğin de haberi yok

“Hayretlik olay!”

Tüm Avrasya Yapı’nın, Evrenköy’de satın aldığı bin 400 dönüm arazi üzerine, 3 bin konutluk bir site kuracağını kamuoyu ilk kez YENİGÜN’den öğrendi.

YENİHABER

Bülbül: Başka hesabınız mı var? Diye sordu

“MHP’den stat çıkışı”

MHP İl Başkanları Levent Bülbül, TOKİ’nin stat arazisinde hayata geçirmeyi planladığı projeyle ilgili konuştu. AKP’li yöneticilere seslenen Bülbül, “Araziyle ilgili bilinmeyen bir plan ya da proje olabileceğine dair şüphe var” dedi.

YENİSAKARYA

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na çağrıda bulunuyoruz:

“Gölü kurtarın!”

Sapanca Gölü’ndeki su seviyesi özellikle TÜPRAŞ’ın sanayi amaçlı su kullanımı nedeniyle günden güne azalıyor. Soru ve araştırma önergeleri ve sayısı belli olmayan toplantılara rağmen konuya çözüm bulunamıyor

10.10.2013 – A.T.

 
438 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.