Yerel Basında Bugün (10.06.2012)

Yerel Basında Bugün (10.06.2012)
10.06.2012
444
A+
A-

10.06.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Şekerde parmak usulüyle yapılacak olan oylamaya Bakanlıktan engel

“Parmak usulü seçime Bakanlıktan sert fren!”

APEK yarın Şeker Fabrikası’nın satış yetkisini almak için Olağanüstü Genel Kurula gidiyor . Tarım Bakanlığı tribünden parmak kaldırma ile yapılan oylamayı kabul etmedi.

ADAPOSTASI

Milletvekili Hasan Ali Çelik, TÜVASAŞ’ın Ferizli’ye taşınacağına dair belirsizliğe son noktayı koydu

“Taşınması söz konusu değil!”

ANADOLU

“Çelik: Kararı çiftçi verecek”

AK Parti Milletvekili Hasan Ali Çelik, yarın yapılacak olan APEK Genel Kurulunda Şeker Farikasının satış veya ortak alımı kararı ile ilgili olarak ‘Şeker fabrikası çiftçinin malı, malına sahip çıkacak da satacak olan da çiftçidir’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“Mülayim’den düşündüren soru”

APEK Olağanüstü Kongresine l gün kala Şeker Fabrikası eski Başkanı Ahmet Mülayim, APEK Başkanı Ahmet Aya’yı sert sözlerle eleştirdi. Mülayim, Aya’nın kongrede çiftçiden satış yetkisi istediğini hatırlatarak, ‘Çiftçi satma yetkisi verebilir mi?’ diye de sordu.

SAKARYAHALK

“AK Parti’de alarm”

AK Partide İl Kongresi öncesi hazırlıklar devam ediyor. 15 Haziran Cuma günü yapılacak olan İl Kongresine Başbakan Erdoğan’ında katılacak olması nedeniyle AK Parti Sakarya Teşkilatı teyakkuza geçmiş durumda.

YENİGÜN

“Yenikent’e altın fırsat”

İlçe olma girişimlerinden bugüne kadar bir sonuç alamayan Yenikentli’ler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Haziran Cuma günü partisinin il kongresi için geleceği ilimizde, Yenikent’te geçireceği zamanı altın fırsat olarak görüyor.

YENİHABER

Arifiye’de karar alındı, Adapazarı’nda görüşmeler tıkandı

“Belediye işçisi greve gidiyor”

Hizmet-İş Sendikası ile Arifiye Belediyesi’ndeki görüşmelerde anlaşma sağlanamayınca grev kararı alındı. Adapazarı Belediyesindeki görüşmelerde uzlaşma sağlanamayınca iş arabulucuya kaldı.

YENİSAKARYA

Haksız rekabetten yakınıp vekilden yardım istediler

“Pazar esnafının market tepkisi”

Pazar esnafı, kendilerini ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik’e, ‘Marketler, sebze ve meyveyi, bize sunulan toptan fiyattan daha ucuza perakende satıyor, nasıl rekabet edelim’ diye sordu.

 
444 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.