Yerel Basında Bugün ( 10 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün ( 10 Nisan 2018)
10.04.2018
761
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

S PLAKA TARTIŞMASI

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclisinde ‘S’ plaka tartışması yaşandı. MHP kullanılmayan 800 civarında ‘S’ plakanın geri alınmasını savunurken AK Parti ise 200 yeni plakanın onayını verdi. Servisçiler duruma tepki gösterdi.

 

ADA POSTASI

SAKARYA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

SATSO seçimlerinin ardından Akgün Altuğ Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantısının ardından değerlendirmede bulunan Başkan Altuğ, ‘SATSO olarak Sakarya’nın dinamizmini gerektiği seviyeye çıkarılmasında bize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Sakarya işin azim ve gayretle çalışma heyecanı içerisindeyiz’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

TADİLAT ÇİLESİ

Eğitim-Öğretim dönemi başında tadilata alınan ve 3 ay içinde tamamlanacağı ifade edilen Büyükgazi Ortaokulu ile Medine Müdafii Fahreddin Paşa Kız İmam Hatip Ortaokulu binası bir türlü hizmete sokulamadı.

 

SAKARYA HALK

HİÇ ŞIK OLMADI!

Büyükşehir Belediyesi MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır’ın, ‘Büyükşehir, şimdi 200 S plaka daha veriyor. Buna gerek yok’ dedi. Bu çıkış üzerine konuşan Meclis Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Büyükşehir Meclisi büyük bir sorumluluk üstlenip meclis kararıyla S plakaları tahsisi etti. Bundan sonra daha büyük bir adım olabilir mi? Ondan sonra gidin belediyeyi mahkemeye verin bunlar şık şeyler değil’ diye konuştu.

 

SAKARYA YENİ HABER

TOÇOĞLU ÇOK SERT

S plakalardan belediyenin aldığı parayı mahkemeye başvurarak iptal ettirenleri eleştiren Başkan Toçoğlu, ‘Karar almazsam senin o plakan 10 paralıklı. Kimsenin beni de sırtımdan vurmayı hakkı yok’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘SIRTIMDAN VURMAYA KİMSENİN HAKKI YOK!’

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde  ‘S Plaka’  ile ilgili konuşan Başkan Toçoğlu , ‘İyi niyetli davranıp esnafımız ekmeği bölünmesin diye ihale yapmadık ve meclis kararı ile plaka dağıttık. Ancak, esnaflar bunun için bile dava açtılar. Beni de sırtımdan vurmaya kimsenin hakkı yok’ dedi.

 

YENİ SAKARYA 

POLİS ŞEFKAT KAPISIDIR

Vali İrfan Balkanlıoğlu, ‘Emniyet Teşkilatımız aziz milletimizin iftihar kaynağı ve her zaman sığındığı bir şefkat kapısı olmuştur ‘ dedi.
761 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.