Yerel Basında Bugün (10 Mart 2018)

Yerel Basında Bugün (10 Mart 2018)
10.03.2018
612
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

GEL DE EVLEN!

Çeyiz parası, düğün takısı, beyaz eşya derken bir düğünün masrafı asgari ücretliyi kara kara düşündürmeye başladı. TÜİK verilerine göre bu durum evlenme sayılarına da yansıdı. 2017 yılında Sakarya’da 7 bin 100 düğün yapıldı.

 

ADA POSTASI

GELİR ARTTI

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Murat Acu, Sakarya’da son 15 yılda inşa edilen sulama tesisleriyle 28 bin 620 dekar arazinin sulamaya açıldığını ve yıllık 22 milyon lira zirai gelir artışı sağladığını ifade etti.

 

BİZİM SAKARYA 

DSİ’DEN MÜJDELER

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Murat Acu, Sakarya’ya 2 baraj ve bir gölet inşa ettiklerini, 3 baraj ve 5 gölet içinde düğmeye basıldığını, inşası devam eden Ballıkaya Barajı’nı 2019’da hizmete alacaklarını söyledi.

 

SAKARYA HALK

FABRİKA AYARLARINA DÖNMESİNİ BEKLİYORUZ

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yara Bakım Ünitesi ile ilgili kamuoyunda birilerinin algı oluşturmaya çalıştığını belirten Prof. Dr. Akdemir ile Doç. Dr. Çakar, ‘Beraber yol aldığımız Alper hocamıza en küçük kastımız yok. Olsaydı yeniden sözleşme yapmazdık. Kendisinin fabrika ayarlarına dönmesini bekliyoruz’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

YOĞUN BAKIMA YENİ TAKVİYELER

SEAH Başhekimi Çakar, hastane bünyesinde 16 yataklı yoğun bakım ünitesi için bakanlığın onay verdiğini belirterek, Acil Servis’e de 5 yataklı yoğun bakım ünitesi kurulacağını söyledi.

 

SAKARYA YENİGÜN

BAKANLIK ONAYLADI!

SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar, hastanedeki gelişmeleri anlatırken Sakarya’nın 2023 yılına kadar dolu denilen yoğun bakım için 40, hasta yatağı içinde 700 eksiği bulunduğunun bakanlıkça belirlendiğini açıkladı.

 

YENİ SAKARYA 

BİRLİKTE İMZA ATTIK

Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ’ nin kadın personeli ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, ‘Büyükşehir Belediyesi olarak Türkiye’ye örnek olacak birçok projeye birlikte imza attık. Saygı, sevgi, güven ve dayanışma içerisinde bu şehir için çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.
612 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.