Yerel Basında Bugün (10 Aralık 2017)

Yerel Basında Bugün (10 Aralık 2017)
10.12.2017
637
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

“GAR’I BEDAVAYA VERMEM”

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası tarafından Elegant Kafe’de düzenlenen basın toplantısında STK temsilcileri ve Gar Müdürü katıldı.

ADA POSTASI

ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 3 ayrı ilçede 4 ayrı eve yaptıkları uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 kişiden 5’i tutuklandı.

 

 

BİZİM SAKARYA

EKSPRES SUÇLAMA!

Genel Başkan Hasan Bektaş, dünyanın her yerinde trenlerin şehir merkezine geldiğini ve getirilmesine çalışıldığını, Adapazarı’nda ise merkezdeki trenin uzağa taşınması için çaba harcandığını söyledi.

 

SAKARYA HALK

“OLAY BAŞKANIN ANLATTIĞI GİBİ DEĞİL”

Hüsamettin Töre “Adapazarı Garı diye bir yer yok Büyükşehir’in yaptığı haritada. Gar Meydanı ve Mithatpaşa istasyonu da yok. Onun için Maltepe’nin altına alınsın teklifi yapıyorlar. TÜVASAŞ diye bir yer de yok. Daha fazla açık konuşmayım” dedi

 

YENİ HABER

ZAMANLARI YETMEZ

Adapazarı Gar Müdürü Hüsamettin Töre, gar sahasının 640 milyon TL olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin garla ilgili projelerinin gerçekleşeceğini düşünmediğini belirten Töre, ‘Zamanları yetmez diye düşünüyorum’ dedi.

 

YENİGÜN

İMKANSIZ BİR İŞGALDİR

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü  İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına tepki gösteren Sakaryalılar Çark Caddesi’nde protesto yürüyüşü yaparken, “Bu imkansız bir işgaldir” dediler.

YENİ SAKARYA

TEPKİLER BÜYÜYOR

Sakarya’da bir araya gelen 61 sivil toplum kuruluşunun üyeleri,  ABD’nin Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanımasına tepki gösterdi

 
637 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.