Yerel Basında Bugün (1 Ocak 2018)

Yerel Basında Bugün (1 Ocak 2018)
01.01.2018
625
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

BİZ GELDİK

Sakarya basın camiasına yeni bir soluk katmak üzere heyecanlı, dinamik ve tecrübeli ekibimiz ile karşınızdayız

 

ADA POSTASI

2018 GÜZEL OLACAK

Başkan Toçoğlu, 2018 yılı için umut dolu sözler söyledi. 2018 yılının açılışlar yılı olacağını belirten Toçoğlu, 35 yeni projenin Sakarya ile buluşacağını ifade etti.

 

BİZİM SAKARYA

ZAMLARA UYANDIK!

Elektrik bugün den itibaren zamlı. Köprü-otoyol ücretleri, vergi, ceza ve harçlar da artıyor. 1 Aralık’ta doğalgaza yapılan yüzde 8’lik zamla başlayan artışlar sürecek.

 

SAKARYA HALK

BÜYÜKŞEHİR 2018’E TAM KADRO HAZIR

Atılımlarla dolu bir yılı geride bırakan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yeni yılın da atılımlarla geçmesi için kolları sıvadı. Daha yaşanılabilir bir kent için 35 projeyi bu yıl içinde bitirmeyi planladıklarını net bir dille ifade eden Başkan Zeki Toçoğlu, “2017 yılında şehrimizi yeni yatırımlarla buluşturduk. Şimdi yeni bir yıl yeni heedefler için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

YENİHABER

AÇILIŞ DOLU YIL 2018

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2017 yılında ulaşım, çevre, eğitim, altyapı ve kentsel yenilenme alanlarında önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, bu yılın Sakarya için açılış yılı olacağını söyledi.

 

YENİGÜN

AÇILIŞ YILI 2018!

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2017 yılında ulaşım, çevre, altyapı, eğitim ve kentsel yenilenme gibi önemli yatırımları şehirle buluşturduklarını belirterek,”2018 yılı ise Sakarya’da açılışlar yılı olacak” dedi.

 

YENİ SAKARYA

DÜĞÜN GÜNÜMDE CENAZEM ÇIKACAKTI

AK Parti 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, 15 Temmuz günü kızının düğününü bırakıp Valiliğe gittiğini söyleyerek, “Oradaki mücadelede ölebilirdim. Kızımın düğününün olduğu günde cenazem çıkabilirdi” dedi.

 

 
625 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.