Yerel Basında Bugün (1 Nisan 2018)

Yerel Basında Bugün (1 Nisan 2018)
01.04.2018
681
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

22 YILLIK EŞİNE BÖBREĞİNİ BAĞIŞLADI

8 ay boyunca diyalize bağlı bir şekilde yaşam mücadelesi veren 39 yaşındaki Ayten Güller’in imdadına 22 yıllık eşi yetişti. Muammer Güller, görücü usulüyle evlendiği 2 çocuğunun annesi eşine böbreğini bağışladı.

 

ADA POSTASI

OKULDA DEĞİL SOKAKTA ÇALIŞIYOR

Elinde ders kitapları olması gereken 12 yaşındaki mülteci M.H. her gün Adapazarı sokaklarında karton, demir, teneke, naylon toplayarak ailesine destek olmaya çalışıyor.

 

BİZİM SAKARYA 

TAŞERON İŞÇİLER YARIN KADROLU!

Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, ‘Sağlıkta kadroya geçme, bakanlıkça bir ay ertelendi’ haberleri karşısında, ‘Hayır. Böyle bir erteleme söz konusu değil. 2 Nisan’da (Yarın) kadrodalar’ dedi.

 

SAKARYA HALK

07.02 İÇİN FORMÜLÜ OLAN VAR MI?

İstanbul’dan Arifiye’ye gelen yolcular Büyükşehir otobüsleri ile Adapazarı’na getirilirken sabah ilk sefer olan 07.02 il İstanbul’a gitmek isteyen yolcular ise Arifiye’ye ulaşamıyor. Vatandaş soruyor; Nasıl gideceğiz?

 

SAKARYA YENİ HABER

HASTANEYİ ELEŞTİRMEYİN

AKP Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, gazetecilerden ilçe hastanesiyle ilgili olumsuz haber yapmamalarını isteyerek, ‘Haberler doktorları etkiliyor, gelmekten vazgeçiyorlar’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

KIRMIZI ET ZAMLANDI

Kırmızı ette yüksek fiyata dur demek için yapılan uygulamalar yine sonuçsuz kaldı. Etin kilosuna 2 lira daha zam geldi. Ramazan ayında etin fiyatının daha da artacağını ifade eden Sakarya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hakan Candemir, yerli üretimin artışı sağlanmadıkça fiyatlardaki artışın önüne geçilemeyeceğini söyledi.

 

YENİ SAKARYA 

SASKİ DİĞER İLLERE ÖRNEK

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş ile bir araya gelen Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, SASKİ çalışmalarının şehrin geleceğine yapılan büyük yatırımlar olarak niteleyerek , ‘Alternatif enerji yatırımları da diğer şehirlere önemli bir örnek teşkil ediyor’ dedi.
681 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.