Yerel Basında Bugün (1 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (1 Mayıs 2018)
01.05.2018
705
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

SİYASET SOKAĞA İNİYOR

24 Haziran seçimlerine 55 gün kala siyasi partiler seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti ‘Seçime her zaman hazırız’ derken, MHP ‘Adaylarımız sahada’, CHP ise ‘Her şey tamam’ diyor.

 

ADA POSTASI

TARIM ARAZİLERİ KORUNUYOR

Ferizli’de bir dizi temaslarda bulun AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Ferizli’nin hem tarımda, hem de sanayide adından sıkça söz ettireceğini belirterek, Sanayi bölgeleri kurulurken kaliteli tarım arazileri de korunuyor. Hiçbir vatandaşımızın endişesi olmasın’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

TAŞERONDA SIKINTI AVR!

Adapazarı Belediyesi’nde kadroya giren taşeron işçilerin örgütlendiği Belediye İş Sendikası, taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin genelgenin sendikaları devre dışı bırakmayı amaçladığını iddia etti.

 

SAKARYA HALK

KENTTE TERÖR AVI!

Sakarya Emniyet Müdürlüğü 19 gün içinde terör örgütleri ve uzantılarına yönelik düzenlediği eşzamanlı baskınlar sırasında 38 şüpheli şahsı enseledi. İfadeleri alınan şüphelilerden 9’u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

SAKARYA YENİ HABER

ADAY ADAYLARINA KÜSMEYİN MESAJI

Aday adaylarıyla buluşan Başkan Toçoğlu, ‘Listede olan, olmayan tüm kardeşlerimizle sahada olacağız. Öncelikli olan davanın kendisidir. Davamız tüm makamların üstündedir’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘DOLADIRICILARA KANMAYIN!’

Vali İrfan Balkanlıoğlu, adının kullanılarak engelliler adına oda başkan ve yöneticileri ile işadamlarından para yardımı talep edilmesi üzerine yaptığı açıklamada. ‘Dolandırıcı olan bu kişilere kanmayın’ dedi.

 

YENİ SAKARYA 

DAVAMIZ TÜM MAKAMLARIN ÜSTÜNDE

Milletvekili aday adaylarıyla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, ’24 Haziran’da önemli bir seçim gerçekleştireceğiz. Unutmamalıyız ki bizim için öncelikli olan davanın kendisidir. Davamız tüm makamların üstündedir’ dedi.
705 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.