Yerel Basında Bugün ( 1 Mart 2018)

Yerel Basında Bugün ( 1 Mart 2018)
01.03.2018
677
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

HUZUR BULAMIYORUZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her ziyaretinde ‘Huzur buluyorum’ dediği Sakarya’da yaşlıların başını sokacak huzurevi bulamıyor. Yaklaşık 1 milyon nüfuslu Sakarya’da huzurevi kapasitesi 55 kişi.

 

ADA POSTASI

‘AK PARTİ DÜŞÜNCE VE İYİLİK HAREKETİDİR’

AK Parti Ser divan İlçe Teşkilatıyla bir araya gelen Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Ak Parti’nin bir düşünce ve iyilik hareketi olduğunu söyleyip, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

 

BİZİM SAKARYA 

KILIÇ: ‘DARBELERİ TARİHE GÖMDÜK’

AKP İl Başkanı Fevzi Kılıç, 28 Şubat’ta insanların özgürlüklerinin elinden alındığını ve 15 Temmuz’dan sonra hükümetle milletin, darbeler tarihine nokta koyduğunu söyledi.

 

SAKARYA HALK

BÖLGESEL YÖNETİM

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, herkesin merak ettiği ‘İl Yönetimi nasıl şekillenecek’ sorusuna açıklık getirdi. Kılıç, ‘Her kesimi kapsayacak, bölgesel dağılıma da uygun bir şekilde bir milyon insana hitap edebilecek bir liste yapmayı düşünüyoruz’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

DEPREME HAZIRLIK SAĞLAM YAPIYLA OLUR

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu deprem haftası nedeniyle gerçekleştirilen bir ziyarette en büyük deprem hazırlığının sağlam yapı inşa etmek olduğunu belirtti.

 

SAKARYA YENİ GÜN

OLACAK İŞ DEĞİL!

Yaşanan birçok olaya rağmen, bu kez serviste öğrenci unutulma olayı Adapazarı’nda gerçekleşti. Okul servisinde ki öğrenciyi park ettiği yerde gören mahalleli, olayı polise bildirip çocuğun kurtulmasını sağladı.

 

YENİ SAKARYA 

DARBE İNSANLIK SUÇUDUR!

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ,’28 Şubat 1997’de Türkiye post modern bir darbeyle muhatap oldu. Darbenin yıldönümü vesilesiyle tüm darbeleri bir kez daha şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Darbe bir insanlık suçudur’ dedi.
677 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.