Yerel Basında Bugün (1 Ekim 2017)

Yerel Basında Bugün (1 Ekim 2017)
01.10.2017
681
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

HEYECAN VEREN PROJE

Sakarya Ziraat Odası eski Başkanı Hamdi Şenoğlu’nun tarımda istihdamı arttırmak için yıllardır kurmak istediği projeyi Bakanlık hayata geçirecek

 

ADAPOSTASI

ÜRETİCİ VE TÜKETİCİ ARACISIZ BULUŞACAK

Geyve Ayva Festivali’nin açılışında konuşan Başkan Kaya “Ayva Festivali laf olsun diye gerçekleştirilmiyor. Bir altyapısı bir hikayesi var. Geyve’nin tanınır olması, üreticimizin malının değerli olması için yapılan etkinliğimiz ilerleyen yıllarda üretici ile tüketiciyi aracısız buluşturan bir nokta olacak “ dedi.

 

BİZİM SAKARYA

KRİZİN RESMİ

Maddi sıkıntılar yaşayan belediye işçisi ormanlık alanda kendini asarak canına kıydı. Zabıtalarının göz açtırmadığı bir seyyar satıcı da katlı otoparkın çatısına çıkarak, intihar girişiminde bulundu.

 

YENİGÜN

ŞANSIMIZ YÜKSEK

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, ilimiz sanayisi ve yerli otomobil için değerlendirmede bulundu.

 

YENİHABER

AKP 2019’A KİLİTLENDİ

AKP Karasu Kongresi’nde konuşan İl Başkanı Fevzi Kılıç, 2019 seçimlerinin önemine değinerek, “Biz teşkilatlar olarak tüm kademelerimizle 2019’da yapılacak seçimlere hazırız” diye konuştu.

 

YENİ SAKARYA

AK PARTİ İDEALDİR

AK Parti Genel Sekreteri Farih Şahin, “AK Parti bir inançtır, bir idealdir, bir ülküdür, şanlı bir mazidir, binlerce yıllık bir dava çınarının günümüzdeki genç ve taze fidandır “ dedi
681 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.