Yerel Basında Bugün (09.04.2012)

Yerel Basında Bugün (09.04.2012)
09.04.2012
445
A+
A-

09.04.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Dedesinin vasiyetini yerine getirerek darbecileri mahkemeye verdi

“12 Eylül’e vasiyet ile suç duyurusu”

İsmail Kaymak, 12 Eylül askeri darbesinde dedesine hiç suçu yokken silah dipçiği ile vurarak yaralayan askerler hakkında suç duyurusunda bulunurken, dedesinin vasiyetini yerine getirdiğini ifade etti.

ADAPOSTASI

“Sözümüzü tutuyoruz”

Partiye katılan yeni üyeler için düzenlenen rozet takma törenin de konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz: ‘Tutmayacağımız sözler vermiyoruz’ dedi.

ANADOLU

“Milyonları batırdılar”

Şehirde yapboz düzenlemelerle vatandaşın parasını talan eden Büyükşehir Belediyesi şimdi de yanlış hesaplar yüzünden Sakarya nehri üzerinde kurulan Hidroelektrik Santrali’nin çökmesi nedeniyle Sakaryalının 3 milyon lirasını HES’le birlikte batırmış oldu.

BİZİMSAKARYA

“Tarihi çarşılara yenilik hamlesi”

Adapazarı şehir ticaretinin varlığını devam ettirmesini sağlayan ve eskinin ticaret merkezi olarak adlandırılan Uzunçarşı ve Tarihi Kapalıçarşı yenileniyor. Çarşılar için diğer illerde uygulanan modeller örnek alındı.

SAKARYAHALK

“MHP İlçe başkanları kazan kaldırdı”

İlçe kongrelerini tamamlayan ve 22 Nisan’da yapılacak İl Kongresinin beklediği MHP Sakarya Teşkilatı’nda beklenen gelişme yaşandı. 13 İlçe Başkanı ortak bir çağrıda bulunarak Mehmet Erdoğan’ın İl Başkanlığı için aday olmasını istedi. Ortak çağrıda sadece Serdivan, Hendek ve Akyazı teşkilatları yer almadı.

YENİGÜN

MHP ilçe başkanları, Karasu’da toplanıp Erdoğan’a çağrıda bulundular

“İl Başkanımız ol”

MHP’nin İlçe kongrelerinin ardından, 22 Nisan’da yapılacak il kongresi öncesi Karasu’da bir araya gelen ilçe başkanları, eski İl Başkanı Mehmet Erdoğan’ı, ‘İl başkanımız ol’ diyerek göreve çağırdıklarını açıkladılar.

YENİHABER

Ziraat Odası Başkanı Şenoğlu Şeker Fabrikası için kamuoyuna çağrıda bulundu:

“Şehir sahip çıkmalı”

Ziraat Odası’ndan Şeker Fabrikası’na destek geldi. APEK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya’yı ağırlayan Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu,, ‘Şeker Fabrikası’na bütün şehir sahip çıkmalı’ dedi.

YENİSAKARYA

“Koltuk savaşı”

MHP’de önceki akşam Karasu’da toplanan 12 ilçe başkanı Mehmet Erdoğan’a aday ol çağrısı yaptı. İl Başkanı Orhan Ünver ise ilçe başkanlarının partiye zarar vermemeleri yönünde uyararak, ‘Kimse henüz adaylığını açıklamadı’ dedi.

09/04/2012 MA



445 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.