Yerel Basında Bugün (09.02.2013)

Yerel Basında Bugün (09.02.2013)
09.02.2013
659
A+
A-

09.02.2013 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Üniversite öğrencisinin feci şekilde ölümü herkesi üzüntüye boğarken, tüm Türkiye bu kazayı konuşuyor

“Go-Kart şoku sürüyor”

Go-kart kazası sonrası gözler bu tür pistlere çevrilirken, il genelinde bu tür pistlerin daha güvenli olması için sıkı denetimler yapılması gündeme geldi.

ADAPOSTASI

Partinin seçilmiş temsilcileri de istifanın eşiğinde

“MHP’de kriz”

Genel Merkez tarafından İl Teşkilatının kapatılmasının ardından MHP’de kriz başladı. MHP’nin yerel meclis üyelerinin Pazartesi günü süreç ile ilgili bir açıklama yapması beklenirken, çok sayıda istifanın gelebileceği ifade ediliyor.

BİZİMSAKARYA

Hendek’te yarım ton uyuşturucu ele geçirildi

“Zehir-1 operasyonu”

İl jandarma Komutanlığı ekipleri Hendek’in Türbeyök ve Sarıköy Köyleri arasında bir noktaya düzenlediği ‘Zula Operasyonu’nda 506 kilo kubar esrar ele geçirdi. Operasyonda 3 kişi gözlem altında alındı.

SAKARYAHALK

“Rahatlatan açıklama”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Yüksek Hızlı Tren proje kapsamında Maşukiye Yanıkköy2de açılması planlanan taş ocağı hakkında, “vatandaşımız ne isterse onu uygularız” dedi.

YENİGÜN

Erenler Belediyesi’nin kiracısına ‘kıyak olsun’ diye çalışma yaptığı iddia edildi

“Yok böyle tadilat!”

Erenler Belediyesi’ne ait Sakarya Caddesi üzerindeki binanın güzelleşmesi için başlatılan çalışmaların göstermelik olarak yapıldığı öne sürülürken, bundaki asıl amacın kiracı konumundaki marketin büyütülmesini sağlamak olduğu iddia edildi.

YENİHABER

Sürat Treni Ankara ve İstanbul’u yakınlaştıracak

“Ankara trenle bir saat olacak”

Çin’le işbirliği halinde inşa edilecek Ankara-İstanbul arasını 1,5 saate indirmeyi planlayan hızlı tren projesinin ÇED raporu hazırlanıyor. Proje 20 Şubat’ta Sakarya’ya tanıtılacak.

YENİSAKARYA

“Su analiz talebine red”

İl Genel Meclis’nin AK Partili üyesi Nuri Haşmenoğlu, kuzey ilçelerindeki suların bulanık aktığını ifade ederek, mikrop açısından analiz edilmesini istedi. Ancak AK Partili ve MHP’li meclis üyeleri önergeyi redetti.

 
659 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.