Yerel Basında Bugün (09.01.2012)

Yerel Basında Bugün (09.01.2012)
09.01.2012
417
A+
A-

09.01.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Horoz dövüşüne baskın”

Horoz dövüşü yapıldığı ihbarı alan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Çevik Kuvvet eşliğinde derneğe baskın yaptı. Kanlı sahneler yaşanan dövüş polis baskını ile son bulurken, 65 kişi gözaltına alındı

ADAPOSTASI

“Yenikent’e dev yatırım”

Geçtiğimiz günlerde Tren Garının yeni terminale taşınacağını ve ulaşım filosuna 20 yeni otobüs daha kazandıracaklarını söyleyerek 2012 hızlı bir giriş yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yerleşim Bölgesine gerçekleştireceğimiz 17 milyon TL’lik içme suyu yatırımımızla devam ediyoruz” dedi.

ANADOLU

TÜMSİAD’ın Marmara Çalıştayı Elmas Gargen Inn’de gerçekleşti

“TÜMSİAD Marmara Çalıştayı Yapıldı”

TÜMSİAD’ın Marmara Çalıştayı 7-8 Ocak tarihleri arasında Elmas Gargen Inn’de gerçekleşti. Toplantıda TÜMSİAD’ın Marmara bölge temsilciliklerinin oluşturacakları ortaklıklar görüşüldü.

BİZİM SAKARYA

“AKP’de neler oluyor?”

Artık AKP’de kol kırılığ yen içinde kalmıyor. Parti içi muhalefet ile karşılıklı suçlama ve eleştiriler gazete sayfalarına sığmaz oldu. Tüm bunlar, on yıllık partide ilk defa yaşanıyor.

SAKARYA HALK

“7 köyün ipotek sorunu sorun olmaktan çıkacak”

Kocaali ilçesini bağlı 7 köyü ilgilendiren kredi sorunu için CHP’li vekiller devreye girdi. Serdivan’daki toplantıda biraraya gelen CHP Heyeti daha sonra Kocaali’ye bağlı Açma Başı Köyünde gerçekleştirilen Kahvehane Toplantısı ile köylülere sorunun 10 gün içinde sorun olmaktan çıkacağını söylediler.

SAKARYA YENİGÜN

Büyükşehir Belediyesi, boşaltılan eski terminal binasını veriyor

“ADUM kuruluyor”

Sakarya Valiliği’nin Afet ve Acil Durum Merkezi (ADUM –AKOM) kurmak için aradığı yer sonunda bulundu. ADUM, Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis edeceği Güney Terminale kurulacak.

SAKARYA YENİHABER

Diz ve kalçaya takılan protezlerle ilgili vahim iddialar var

“Protez Rezaleti”

İlimizde bazı hastanelerde diz ve kalça ameliyatlarında kullanılan protezlerin sürekli sorun çıkardaığı ve yeni ameliyatlar gerektirdiği iddia ediliyor. Vatandaşın çektiği eziyetin yanında devlet adeta soyuluyor.

YENİ SAKARYA

Kredi borçlarını ödeyemeyip icralık olan köylülere iyi haber

“Satılık köye borç indirim”

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, kredi borçları ödenmediği için zor duruma düşen Kocaali bölgesindeki köylülerin sorununa çözüm getireceklerini bildirdi.

09/01/2012 – Z.S.

 



417 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.