Yerel Basında Bugün (08.06.2013)

08.06.2013

08.06.2013 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında okulda öğrenciler formaları ile mi, serbest kıyafetle mi gelecek?

“Kıyafete veliler karar verecek”

ADAPOSTASI

İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı başarısızlığı üstlendi

“Sorumlu Benim”

Sakarya YGS sınavlarında 54’üncü olarak plakayı bulduk esprilerine neden olmuştu. İl Milli Eğitim Müdürü yaptığı açıklamayla bakanlığın temsilcisi olarak başarısızlığın sorumlusunun kendisi olduğunu söyledi.

BİZİMSAKARYA

Hedef, Sakarya’nın turizm merkezi olması

“Esnaf isterse Sapanca Uçar”

Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, dün sabah kahvaltısında konuğumuz oldu. Uslu, ilçenin geleceğinin turizme sahip çıkacak esnafa bağlı olduğunu savundu, “Esnaf görevini yaparsa altından ayakkabı giyer” dedi.

SAKARYAHALK

“Ulaşım sorunu TBMM’ye taşındı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Sakarya Kocaeli arasında çalışan otobüs firmaları ile ilgili şikayetleri TBMM gündemine taşıdı.

YENİGÜN

Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, ilimizdeki eylemleri değerlendirdi

“Sakaryalılar uzlaşmacıdır”

İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, ilimizdeki eylemlerde polis ile vatandaşı karşı karşıya getirmemeye özen gösterdiklerini belirtti.

YENİHABER

“Yeni yer gösterdik”

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu kapatma kararı verilen içkili mekânların taşınması için yer gösterdiklerini, ancak bu işletmelerin taşınmak istemediklerini söyledi.

YENİSAKARYA

“Hasarlılar Yıkılıyor”

Adapazarı Belediyesi, Sakarya Üniversitesi’nden gelen hasarlı raporu sonrası Karaağaç Caddesi’nde bulunan ağır hasarlı binanın yıkımına başladı.