Yerel Basında Bugün (08.03.2012)

Yerel Basında Bugün (08.03.2012)
08.03.2012
457
A+
A-

08.03.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

TMO’nun yıkılan siloları için ‘şehrin sembolü’ diyenlere kötü haber

“Bir sembol daha yerle bir edildi!”

Yıllardır ne olacağı belirsiz bir şekilde bekleyen Gar Meydanı için Başkan Zeki Toçoğlu düğmeye bastı. Büyükşehir Belediyesi’nin daha önce defalarca tebliğ ettiği yıkım çalışması Gar Meydanı’nda başladı.

ADAPOSTASI

“Büyükşehir gar’da düğmeye bastı”

Büyükşehir Belediyesi daha önce yıkılması defalarca söylediği fakat bir türlü boşaltılmayan Gar Meydanı’ndaki dükkânlarda yıkım çalışması başlattı. Depremin izlerinin silineceği çalışmanın tamamlanmasıyla Sakarya yeni bir meydana kavuşacak.

ANADOLU

“Çözümü kaçmakta buldu”

Adapazarı Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası’nın toplantısına katılan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı İsmail Yolcu, şoförlerin eleştirilerine dayanamayıp toplantıyı terk etti.

BİZİMSAKARYA

Cem Uzan için savcı 18 yıl hapis cezası istedi

“Cezaevi yolu gözüktü”

İş adamı Cem Uzan, annesi Melahat Uzan ve kız kardeşi Ayşegül Akay Uzan’ ın aralarında bulunduğu 18 sanığın, ‘özel banka paralarını zimmete geçirmek’ ve ‘gerçeğe aykırı bilançosu hazırlayıp kayıt etmek’ suçlarından yargılandığı davada sona gelindi.

SAKARYAHALK

“Sıra Gar Meydanı’nda”

Büyükşehir Belediye yetkililerinin defalarca uyarmasına rağmen bir türlü boşaltılmayan Gar Meydanı’ndaki prefabrik dükkanların yıkımına dün başlandı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, depremin izlerini silmek için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

YENİGÜN

Karasu sahillerindeki kıyı oyulmaları için, bilimsel çalışma istediler

“Büyük gaf!”

Karasu İl Genel Meclis üyelerinin, kıyı erozyonunun önlenmesi için 7 üniversiteden bilim adamlarının katılımı ile yapılan bilimsel çalışmadan haberi yok.

YENİHABER

Gar Meydanı’ndaki prefabrik dükkanlar yıkılmaya başlandı

“Büyükşehir yıktı”

Büyükşehir Belediyesi, depremden bu yana Gar Meydanı’nda çirkin görüntü arz eden prefabrik işyerlerini yıkmaya başladı. Prefabrikler kaldırıldıktan sonra meydana çekidüzen verilecek.

YENİSAKARYA

“2. Üniversite Köşk’e çıktı!”

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kendisini ziyaret eden Sakarya heyetini kabulünde, Uluğbey Teknoloji Üniversitesi adıyla 2’nci üniversite kurulmasına ilişkin talebi olumlu karşıladı.

08/03/2012 MA

 
457 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.