Yerel Basında Bugün (08.01.2012)

Yerel Basında Bugün (08.01.2012)
09.01.2012
495
A+
A-

8 Ocak 2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Adapazarı Gazetesi’ne konuşan Milletvekili Üstün yeni yol müjdesi verdi.

“Kuzey ışıl ışıl”

Sakarya’nın Kuzey bölgesinin hızla geliştiğini anımsatan AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “2012 yılı içerisinde Kaynarca ile Kandıra arasında duble yol ihalesi yapılacak” dedi.

ADAPOSTASI

Milletvekili Hasan Ali Çelik ilk defa Adapostası Gazetesi’ne açıkladı.

“Yenikent’ in ilçe olmasını istiyoruz”

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Yenikentlilerin ilçe olma yönündeki isteklerine cevap verdi. Çelik, “Yenikent ilçe olmalıdır. Bunu biz de istiyoruz.” Dedi.

ANADOLU

Sapanca’da düzenlenen 81 il defterdarın katıldığı toplantıda Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in sözleri soyadı gibi çaktı.

“Defterdar toplantısında Bakan Şimşek gibi çaktı”

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2B arazilerine ilişkin düzenlemede 6 aylık bir süre öngördüklerini açıklayarak 81 il defterdarına, “Hazırlıklarınızı tamamlayın” talimatını verdi. Şimşek ayrıca hazine arazilerinin değerlendirmesinde tarz değişikliğine gideceklerini söyledi.

BİZİMSAKARYA

“Kazdığınız çukura kendiniz düşersiniz”

AKP Milletvekili Çelik’in bir radyo programında sarf ettiği, “Kazdığınız çukura kendiniz düşersiniz. Çukura düşmekle kalmaz, hüsrana uğrar, bedelini öder, bu yaptıklarınızın kurbanı olursunuz” sözlerinin, Ali İnci ve Şenay Sakal’ a gönderme olduğu konuşuluyor.

SAKARYAHALK

“Çelik’ten sert uyarı!”

Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti’ de il ve ilçe teşkilatlarını ele geçirme gayreti içinde olanlar bulunduğunu ifade ederek, “Kazdığınız kuyuya kendiniz düşer, hüsrana uğrarsınız. Bedelini öder, yaptıklarınızın kurbanı olursunuz.” Diyerek uyarıda bulundu.

YENİGÜN

Almanya’ dan getirilecek cihazlarla tüm binaların röntgenleri çekilecek.

“Riskli binalar yıkılacak”

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hazırladığı ‘Kentsel Dönüşüm Yasa Taslağı’ bu hafta TBMM’ de görüşülecek. Meclis’ in yasayı onaylamasıyla birlikte depreme dayanıksız, içinde oturulamayacak durumda olan, riskli binalar tespit edilerek, yıkılacak.

YENİHABER

“Bağımlı çocuk sayısı ürkütüyor”

Tiner , bali hatta çakmak gazı çekip sokaklarda yaşayan çocuklara sahip çıkılmalı. Yaşları 14 ile 17 arasında değişen ve sayıları hızla artan madde bağımlısı çocuklar için önlem alınması gerekiyor. Bu çocukların topluma kazandırılmasında ailelere olduğu kadar kurumlara da büyük görevler düşüyor.

YENİSAKARYA

Gar Projesini hazırlayanların yetersiz olduğunu söyledi.

“Yaman sözler”

Demiryol- İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman: “Trenle alakası olmayan ve garı kullanmayan insanların yapmış olduğu proje bu kadar olur.

08/01/2011- Büşra Ergün

 
495 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.