Yerel Basında Bugün (07.08.2014)

Yerel Basında Bugün (07.08.2014)
07.08.2014
508
A+
A-

07.08.2014 Perşembe gününe ait yerel gazetelerin manşetleri şöyle:

ADAPOSTASI

CHP Milletvekili Engin Özkoç’tan Şaşırtan Çıkış

“Tutuklanmak istiyorum”

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek için Tunatan’da düzenlenen basın toplantısında kameraların karşısına geçen CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, “Tutuklanmak İstiyorum.” Diyerek TBMM’nin açıklanması yasak kapalı oturumunda konuşulanları aktardı.

AKŞAMHABERLERİ

“İhsanoğlu’na destek zirvesi”

MHP ve CHP’nin çatı adayı olan ve 10 partinin desteklediği Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek toplantısı yapıldı.

BİZİMSAKARYA

“Kent Park’ta GBT tepkisi”

Özellikle yaz aylarında ailelerin nefes almak için gittiği Kent Park’ta polisin her önüne gelen vatandaşın kimliklerini toplayarak sorgulama yapması tepki çekti.

SAKARYAHALK

Uncuoğlu Cumhurbaşkanlığı seçimi için net konuştu

“Yüzde 65 olur”

Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sakarya’da yüzde 65’in üzerinde oy beklediklerini açıkladı. Uncuoğlu “Sakaryalılar bu seçimde de sayın başbakanımızın yanında olduğunu bir kez daha güçlü bir şekilde ortaya koyacaktır” dedi.

YENİGÜN

AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu, Adapazarı ve Pamukova’da konuştu

“Destek güçlü olmalı”

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarını Adapazarı ve Pamukova’da ki toplantılar ile sürdüren AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Ülkemizin imajına değer katan hizmetler, Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’nda devam edecek. Bunun için Sakarya’dan vereceğimiz destek çok güçlü olmalı” dedi.

YENİHABER

Ajanslardan geçen iki haberi dikkatinize sunuyoruz

“Bağış zamanı”

Dün ajanslar iki bağış haberi geçti. Biri Sevgi Evleri’nde kalan çocukların harçlıklarını Gazze’deki çocuklara bağışlaması, diğeri AKP’lilerin Erdoğan’ın seçim kampanyasına verdiği destekle ilgiliydi.

YENİSAKARYA

“Beni tutuklayın”

CHP Milletvekili Engin Özkoç, “Meclis gizli oturumunda konuşulanlar, 10 yıldan önce anlatılamaz. Ama ben anlatacağım, beni tutuklasınlar, tutuklanmamı istiyorum. Meclis’te, ülkenin 25 eyalete bölünmesi için seçim sonrasına randevu verildi” iddiasında bulundu.

07/08/2014 -YD

 
508 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.