Yerel Basında Bugün (07.06.2012)

Yerel Basında Bugün (07.06.2012)
07.06.2012
449
A+
A-

07.06.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Cinsel istismarda tutuklama karan çıkanları Emniyet Şube Müdürü firar etti

“Vali Büyük: Yurt dışına kaçtığı konusunda emareler mevcut !”

Geçen hafta başlatılan 14 yaşındaki lise öğrencisine cinsel istismar soruşturmasında gözaltındayken serbest bırakılan daha sonra haklarında tutuklama karan çıkarılan iki emniyet müdüründen biri firar etti.

ADAPOSTASI

“AK Partide 2 liste çıkabilir”

15 Haziranda İl Kongresine gidecek olan AK Partide parti içi muhalefet İl Başkanı Recep Uncuoğlu ‘na karşı liste hazırlamak için Genel Merkezde nabız yoklamaya başladı.

ANADOLU

Toyota Genel Müdürü, CEO Orhan Özer kurumu hakkındaki iddiaları yanıtladı:

“Bize çamur attılar”

Sakarya’nın en büyük sanayi kuruluşu Toyota Otomotiv Sanayi A.Ş. Türkiye Genel Müdürü ve CEO’su Orhan Özer, Anadolu Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamada kurumları hakkında çıkan iddiaların kişisel husumetten kaynaklandığını belirterek, ‘Bize çamur attılar’ dedi.

BİZİMSAKARYA

“Esnaf davasına sahip çıktı”

Ülkede büyükşehirlerde düzenlenen ‘alışveriş şenliği’ kavramının Sakarya’da da uygulanması için Bizim Sakarya Gazetesinin yaktığı kıvılcıma Tarihi Uzun Çarşı esnafı sahip çıktı. Esnaf hazırladığı ‘Uzun Çarşı Alışveriş Zamanı’ broşürüyle ticareti canlandırmayı çalışıyor.

SAKARYAHALK

SAÜ Sosyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Musa Taşdelen yaşanan cinsel istismar olaylarını değerlendirdi:

“Tam anlamıyla facia”

Geçtiğimiz günlerde 14 yaşındaki bir kız öğrencinin içerisinde Sakarya Emniyeti’nde görevli şube müdürleri E.T. ile N.Ş.’nin de bulunduğu 26 kişi tarafından cinsel istismara uğraması iddiasını facia olarak değerlendiren SAÜ Sosyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Musa Taşdelen, ahlak dışı olayların önlenmesi için Başbakan Erdoğan’ın dindar nesil projesinin altının doldurularak toplumsal bir projeye dönüştürülmesinin gerektiğini belirtti.

YENİGÜN

Toyota Fabrikası, namaz tartışmasında kendi kendini yalanlıyor

“Göstermelik mescitler”

Toyota Fabrikası yetkilerinin, işçilerin özgürlüğünün kısıtlandığı haberlerinin asılsız olduğunu belirten, işçilere ise başka konuştukları ortaya çıktı.

YENİHABER

Eldeki delillere rağmen tutuklanmayan N. Ş yurt dışına çıkış yaptı

“O müdür kaçmış!”

14 yaşındaki lise öğrencisine yönelik cinsel istismar suçlamasıyla sevk edildiği mahkeme tarafından serbest bırakılan Emniyet Şube Müdürü N. Ş. fırsatı değerlendirip yurt dışına kaçtı.

YENİSAKARYA

“Büyükşehir’in ödül sevinci”

“En temiz kent” çevre beratını alan Zeki Toçoğlu, ‘Çevresel değerleri ön planda tutarak yatırımlarımıza devam edeceğiz’ dedi.

07.06.2012 MA

 
449 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.