Yerel Basında Bugün (07.05.2012)

Yerel Basında Bugün (07.05.2012)
07.05.2012
614
A+
A-

07.05.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Sapanca’da hemşireye maganda kurşunu!”

Sapanca’da, ailesiyle birlikte çay bahçesinde oturan hemşire, maganda kurşunu ile yaralandı. Olay, Sapanca sahil yolu girişinde bulunan bir çay bahçesinde meydana geldi.

ADAPOSTASI

“Raylı sistemde sipariş dönemi”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı ve Arifiye arasında yapılacak olan hafif raylı ulaşım sistemi için araç siparişlerini verdiklerini söyledi.

ANADOLU

“Ne diyorsak o!”

Gazetemizin günler öncesinden manşetten duyurduğu haberlerin gerçekleştiği bir kez daha ortaya çıktı.

BİZİMSAKARYA

“Kara tren gitti sessiz tren geliyor”

Adalet Kalkınma Partisi Adapazarı İlçe Teşkilatının düzenlediği Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı ile Arifiye ilçesi arasında hizmet verecek olan hafif raylı tren setinin sipariş edildiğini açıkladı.

SAKARYAHALK

“Yönetmelik değişiyor”

Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) yeni lise yönetmeliğine göre 4 yıllık lise 3 yılda bitirilebilecek, ders süreleri 5 dakika kısalacak. Beden eğitimi, müzik ve görsel sanatlardan sınıfta kalmak yok.

YENİGÜN

AK Parti Milletvekili Üstün, Danışma Meclisi’nde konuştu

“Aramızda rant yok”

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın Danışma Meclisi’nde konuşan Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, ‘Bizim aramızda kardeşlik hukuku var. Bizim aramızda rant yok. Bu kardeşlik hukuku tüm teşkilatlarımıza da sirayet etmiştir’ dedi.

YENİHABER

Eğitim-Araştırma’ya alınan 64 kesitli tomografi cihazı depoda bekletiliyor.

“Turşusunu kurun!”

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 2011 yılında, kansız anjiyo olarak bilinen işlemi gerçekleştirebilen 64 kesitli bir tomografi cihazı satın alındı. Birçok hastanede olmayan bu cihaz depoda tutuluyor.

YENİSAKARYA

“Tren setleri sipariş edildi”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı-Arifiye arasında hizmet verecek raylı sistemde kullanılacak araçların siparişinin verildiğini bildirdi.

07.05.2012 MA

 
614 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.